Bu yıl ikincisi düzenlenen Ankara Geneli Öğretmenler Arası Şiir Okuma Yarışması'nda finale kalan, Çamlıdere'de Sınıf Öğretmenliği yapan hemşehrimiz Selahattin ERSİN jüri üyeliğini Dr.Kemal ATEŞ, Dr.Adem ORAKÇI, Gökten GÜÇLÜ ve Emine ÇAPKAN'ın yaptığı yarışmadan ikincilikle döndü.
Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Atilla MARAŞ'ın bizzat tebrik ettiği Selahattin ERSİN'e başarı belgesini Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus KELEŞ takdim etti.
ÖĞRETMENLER ARASI ŞİİR YARIŞMASINDA İKİNCİ OLDU
ÖĞRETMENLER ARASI ŞİİR YARIŞMASINDA İKİNCİ OLDU
Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com EditorŞanlıurfa Milletvekili Mehmet Atilla MARAŞ'ın bizzat tebrik ettiği Selahattin ERSİN'e başarı belgesini Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus KELEŞ takdim etti.
Yorumlar
SEBİHA ERSİN 9 Yıl Önce
başarilarinin devam etmesi̇ni̇ di̇li̇yorum.yüreği̇ne sağlik..
Veysel BAYRAM 9 Yıl Önce
başarılarınızın ve "niyeti hayır olanlara hayırlı makamların daim olması dilek ve temennisi ile yolunuz bahtınız açık, allah (c.c) yâr ve yardımcınız olsun inşallah.