Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

Müziğiniz bol olsun!

E-ticaret platformu n11.com, müzik sektöründe olan ya da müziği bir şekilde hayatında hissetmek isteyen kullanıcısına en iyi hizmeti sunabilmek için a’dan z’ye tüm müzik aletlerini bir araya getirdi. n11.com’un buram buram müzik kokan kategorisi, gitarlardan vurmalı çalgılara, yaylıdan telli çalgılara, piyanodan nefesli çalgılara kadar tüm enstrümanlarla ruhları besliyor.



 

E-ticaret platformu n11.com, müziğe yeni başlayan müzisyen adaylarına ve bu işi profesyonel düzeyde icra eden müzisyenlere hitap eden tüm enstrümanları aynı çatı altında topladı. Her marka ve modeli bünyesinde barındırmayı hedefleyerek müzik severlerin ihtiyaçlarını karşılayan n11.com’un Müzik kategorisinde enstrümanların yanı sıra yerli ve yabancı albümler, plaklar, aksesuarlar, kulaklık ve mikserler de yer alıyor.

 

Telli çalgı çeşitlerinden en yaygın olanı gitarlar, klasik, elektro gitar, akustik ve basgitar seçenekleriyle n11.com’da her tarz müzik zevkine hitap ediyor. Bilinen en eski vurmalı çalgılardan davulların modernize edilmiş halleri dijital ve bateri davullar, mükemmel müzik yaratmak için tüm setiyle birlikte satışa sunuluyor. Müzik aletleri arasında en çok çeşidi bulunan nefesli çalgılar, ney, tuba, suzafon, yan flüt, pikolo, trompet, trombon, korno, mızıka, obua, korno ve melodika gibi çeşitleriyle satışa sunuluyor. Elektro yaylı, keman, kontrbas, viyola ve çello gibi yaylı çalgılar, tuşlu müzik aletleri arasında yer alan piyano ve klavyeler, Türk halk müziğinin demirbaşları saz ve bağlamalar ve daha birçok müzik enstrüman ve aksesuarı n11.com’da tüm müzikseverleri bekliyor.

 

Keşfedilecek ne varsa blog11’de

 

Moda, güzellik, dekorasyon, anne-çocuk, yaşam-tatil, fitness-outdoor, teknoloji ve otomobile dair keşfedilecek ne varsa blog11’de keşfedilmeyi bekliyor. blog11, düzenli güncellenen kategori haberleri ile sezon giyim trendlerinden, makyajda en son ürünlere, ev dekorasyonu tüyolarından gidilebilecek tatil noktalarına kadar birçok konuda yaşamın nabzını tutuyor. ( //blog.n11.com/ )

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
156 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
184 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
621 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1998 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
798 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
550 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
383 Kez Görüntülendi.
YENİ TEPEBAŞI CAMİİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
288 Kez Görüntülendi.
ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK VAR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1930 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM’IN EN GENÇ MUHTARI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
521 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM TEKRAR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU