Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI

AK Parti Kızılcahamam Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Mühittin Güney katıldı.

AK Parti Kızılcahamam Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Mühittin Güney katıldı.

Kızılcahamam Akdoğan girişinde karşılanan Ak Partili heyet konvoy eşliğinde ilçeye giriş yaptı. Başbakan yardımcısı Emrullah işleri merkez cami önünde ilçe kaymakamı Mustafa Çit karşıladı. mitink alanına geçen heyet ankara caddesi üzerinde toplanan kalabalığa seslendi.

Ak Parti Kızılcahamam Secim koordinasyon merkezi açılışında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Sefa Yıldırım yerel iktidara yüklenerek yapılan hizmetleri eleştirdi. Ardından Kürsüye çıkan Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney halktan destek istedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökcek ise seçim otobüsünün üzerinden seslenerek Kızılcahamam için yapılacak projeler den bahsetti.

Son olarak konuşan Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, 30 Mart seçimlerinin, sadece yerel bir seim olmayacağını söyledi.

İşler, “Birileri bizi yolsuzlukla itham etmeye kalkıyorlar. Bize yalan, iftira atıyorlar halbuki CHP Genel Başkanı, SSK Genel Müdürlüğü yaptı o zaman SSK’yı batırmak SSK’yı zarara uğratmaktan dolayı mahkemeyi verildi. Bu mahkemelerden yolsuzluktan ne ile kurtuldu, o zamanki Rahşan affı ile kurtuldu” dedi.



























































Yorumlar

kizilcahamamli 10 Yıl Önce

sefa yildirim konusmasinda diyor ki kizilcahamam kilitli tas yollari hak etmiyor dogru soyluyor sizin zamaninizda ki gibi camurlu yollarimi hak ediyor .coskun baskan herseyin en iyisini en guzelini yapti yalanlarla onu kirletmek yaptiklarini inkar etmek cok ayip kabullenin artik hukumet bu donem mi sizin ?adem ozbekler zamaninda da sizindi niye yapmadiniz hicbir yeri?oyle govde gosterisi yapmakla olmaz bu isler kizilcahamam ma sevda lazim iş lazim hizmet lazim.

mehmet 10 Yıl Önce

ankaradan konvoy var dediler gelmen gerek adam lazım kalabalık olacakmış dediler geldik ki rezillik kordinasyon yok kardeşim

osman 10 Yıl Önce

melihin konuşması nerde .sizde mhpliler gibi yayın yapın sizide sandığa gömeceğiz

vatandas 10 Yıl Önce

yapilmis islerim üstüne herkes konar armut piş agzima düş

YILMAZ 10 Yıl Önce

hersey ortada aslinda yapilan islerde ortada coskun baskan yeterince calismadi isini yapmadi kizilcahamam icin iyi bir baskan degil diye bilirmisiniz allah askina soyleyin ne yazikki karaliyorlar hak yemeyin gunah siyaseti karalamadan yapin ben ankarada oturuyorum 10 sene kizilcahamamdaa kaldim hafta sonlari gidiyorum kizilcahamam a her gidisim de coskun baskanin bir hizmetini mutlak ve mutlak duyuyorum oyumu kizilcahamamda kullanicam hak yemeyin.... her sey ortada

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
39 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
199 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
300 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
352 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
453 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1199 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4662 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
823 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
575 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
418 Kez Görüntülendi.
YENİ TEPEBAŞI CAMİİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI