Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

KIZILCAHAMAM HEPBİRLİKTE İFTAR AÇTI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamam Halkına ve Misafirlere İftar yemeği verildi.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamam Halkına ve Misafirlere İftar yemeği verildi.

Kızılcahamam’da İkincisi düzenlenen  toplu iftar yemeğine yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Kazım Karabekir Caddesi (Ak Bank Bankası) önünden başlayan ve Soğuksu Caddesi (Soğuksu Otel)’e kadar olan bölüme kurulan masalar erken saatlerde dolmaya başladı.

Büyük İftar yemeğine gelen davetliler iftar saati yaklaştığında masalarda yerlerini aldı. Kızılcahamam Belediyesinin organizesinde gerçekleşen iftar yemeğini İlçemiz lokantaları tarafından hazırlanan iftar yemeği dağıtıldı.

Kızılcahamam’da yapılan büyük ve görkemli iftar yenmeği öncesin belediye hoparlörlerinden Kuran’ı Kerim ve ilahiler okundu Akşam ezanı okunduğunda 10 bin kişi hep birlikte iftarlarını açtı.

Belediye Başkanı Coşkun Ünal yaptığı açıklamada; "Kızılcahamam Belediyesi olarak ikincisini tertip ettiğimiz ve yaklaşık 1,5 km uzunluğunda iftar sofrası hazırladık, Rahmet ve Bereket ayı olan ramazan ayının Birlik beraberlik içinde tüm Kızılcahamamlıları bir araya toplayarak iftar açtık. Bu İftar yemeğimizin hazırlanmasında emeği gecen başta Kızılcahamam Belediyesi Meclis Üyelerine, Belediye Personeline, AVİS Organizasyona ve çalışanlarına, yemeğimize yoğun ilgi gösteren tüm Kızılcahamam halkına ve Misafirlerimize teşekkür ederim ve herkesin orucunu Allah kabul etsin" dedi.














































































Yorumlar

Ertuğrul ipek 11 Yıl Önce

Tertip edenlere ve emeği geçenlere Teşekkür ederiz.Güzel hazırlanılmış...Ayrıca ilçemizde bulunan SOK ve A 101 çalışanlarını tebrik ediyorum...koliler dolusu kola ikramında bulunarak büyük beğeni kazandılar...

kılıç balığı 11 Yıl Önce

ilginç yorumlar bekliyorum :) eleştiri mahiyetinde yazında gülek :)

Arzu Koçak 11 Yıl Önce

Şüpheye düşmemek için iftardan sonra yani hava kararınca çekilen resimleri inceleyeniz. 10.00 kişimi 10.000 sandalyemi katıldı? İşin gerçeği şu sandalye masa firması ile Anlaşılan sandalye sayısı 10.000. Alana getirilen sandalye sayısal 5.000. Katılımcı sayısı 2.000.

harbi olun 11 Yıl Önce

Beyler lütfen gercekci olalım ben bir AKP'li olarak bu adamı takdir ediyorum. sizler sıf muhalefet olalımdiye doğruyu yanlışa katıyosunuz. bak bu bize zarar getirir. Yiğidi Öldür ama Hakkını ver Ben kutluloyorum sandalye masa herkes bi hava adam 8.000 kişiyi oraya çaktı zorunuzamı gitti. Sizde yapında görelim Taşdivanda bizi toplayıpta 80 kişiye iftarı zorveriyosunuz oda torpilliyseniz çağırılıyosunuz, hey gidi günler hey

Arzu Koçak 11 Yıl Önce

Uğur Bey konumu gereği Gerçekle Yüzleşmek başlıklı yorumumu yayınlamaz diye tereddütlerim vardı. Ama yayınladı. İşte dürüst ve cesur yayıncılık diye buna denir

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
516 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
163 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
327 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1648 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
263 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
340 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
375 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
472 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1248 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
5077 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU