Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

KIZILCAHAMAM DEVLET HASTANESİNDE 3 BAŞARILI DOKTOR HİZMETE BAŞLADI.

Hastane Başhekimi Dr. Kemal Akın Kızılcahamam Devlet Hastanesinin Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için hekim ve ekipman alanında güçlendirme çalışmalarına devam ediyoruz dedi.

KIZILCAHAMAM DEVLET HASTANESİNDE 3 BAŞARILI DOKTOR HİZMETE BAŞLADI.

Hastane Başhekimi Dr. Kemal Akın Kızılcahamam Devlet Hastanesinin Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için hekim ve ekipman alanında güçlendirme çalışmalarına devam ediyoruz dedi.

Hastanemizde 3 başarılı doktorumuzu daha hizmetine başladı ve iyi hizmet vermek için kadromuzu yenilemeye devam edeceğiz önümüzdeki günlerde diğer doktorlarımızı da sizlerle paylaşacağız dedi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Seyyidenur Yalçın

2020 yılında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Kısa bir süre Kızılcahamam Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde pratisyen hekim olarak görev yaparak meslek hayatıma ilk adımımı attım. 2021 yılı Ocak ayında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları (Pediatri) bölümünde ihtisas eğitimime başladım. Uzmanlık eğitimimi tamamladıktan sonra 21 Mayıs 2025 tarihinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında uzman hekim olarak olarak yeniden Kızılcahamam Devlet Hastanesi’nde göreve başladım. Bu benim için hem bir başlangıç hem de bir dönüş oldu; çünkü hekimliğe ilk adımlarımı attığım yerde, artık uzman çocuk doktoru olarak hizmet veriyorum” dedi.

Hastanemizde 0-18 yaş grubu çocukların sağlıklı büyüme gelişiminin takibi, çocukluk çağı hastalıklarının tanı ve tedavileri alanında hizmet vermekteyim. Randevulu hastaların yanı sıra acil durumlarda randevusuz başvurulara da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız, her çocuğun sağlıklı, mutlu ve güvenli bir şekilde büyümesine katkı sağlamak. Sağlıkla kalın...

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Furkan Çakır  

2019 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Uzmanlık eğitimimi Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği'nde tamamladım. Kas-iskelet sistemi hastalıkları, nörolojik rehabilitasyon, ağrı tedavisi ve sporcu sağlığı alanlarında çalışmaktayım.

Ortopedi doktoru op. Dr. Asım tepe

2019 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Uzmanlık eğitimimi 2020-2025 yılları arasında Ankara Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde aldım.  Haziran ayından beri Kızılcahamam Devlet Hastanesi’nde görev yapmaktayım. Travma , artroplasti ve spor cerrahisi alanında ameliyatlar gerçekleştirmekteyim.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
895 Kez Görüntülendi.
DEVREN KİRALIK İŞYERİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
264 Kez Görüntülendi.
SIFIR ATIK PROJESİNDE BİR ÖDÜL DAHA
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
323 Kez Görüntülendi.
ATO ŞİRKET KURULUŞ MÜDÜR YARDIMCISI FATİH ERTAN'A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
265 Kez Görüntülendi.
LOTUS ORGANİZASYON 1 YAŞINDA! 
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
410 Kez Görüntülendi.
KÖYLERE DOĞALGAZ MÜJDESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
177 Kez Görüntülendi.
BÜYÜK YÜRÜYÜŞE DAVET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
456 Kez Görüntülendi.
EDA İŞİTME CİHAZLARI ANKARADA AÇILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
575 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA KUR'AN ZİYAFETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
360 Kez Görüntülendi.
NEŞET ERTAŞ KIZILCAHAMAM'DA ANILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
490 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM SIFIR ATIK'DA ULUSLARARASI BİR PROJEYE İMZA ATIYOR