Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

HASTANEMİZDE DOKTOR KADROSU GÜÇLENİYOR

Kızılcahamam Devlet Hastanesinde 2 başarılı doktor  hizmete başladı.

Kızılcahamam Devlet Hastanesinde 2 başarılı doktor  hizmete başladı.

Hastane Başhekimi Dr. Kemal Akın Kızılcahamam Devlet Hastanesinin Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için hekim ve ekipman alanında güçlendirme çalışmalarına devam ediyoruz dedi.

Hastanemizde 2 başarılı doktorumuzu daha hizmetine başladı ve iyi hizmet vermek için kadromuzu yenilemeye devam edeceğiz önümüzdeki günlerde diğer doktorlarımızı da sizlerle paylaşacağız dedi.

Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı olarak Kızılcahamam Devlet Hastanesinde göreve başlayan Uz. Dr. Ahmet Aras;

“2014 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum.

5 yıl süresince Erzincan’da çok sayıda sağlık kuruluşunda pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra 2019 yılında Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon ihtisasıma başladım. 2022 yılında Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi’nin kapanması sonrası ihtisasıma Etlik Şehir Hastanesi’nde devam ettim. 2024 yılında ihtisasımı tamamlayıp 2025 yılında Kızılcahamam Devlet Hastanesi’ne atanarak Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzman hekimi olarak göreve başladım.

Uygun hastalarda ağrısız-uyanık cerrahiler ve ağrı kontrolü üzerine uygulamalar yaparak hastalarımızın ameliyat sonrası süreçlerini konforlu geçirebilmeleri için çalışmalar yapmaktayım” dedi.

Çocuk Doktoru olarak Kızılcahamam Devlet Hastanesinde hizmete başlayan Doktor Burak Özdemir;

“2020 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldum.

5 ay boyunca Covid19 salgını dönemince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil biriminde pratisyen hekimlik yaptıktan sonra 2021 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları üzerine ihtisas eğitimim için Ankara Bilkent Şehir Hastanesine geçiş yaptım. 4 yıllık ihtisas dönemince çocuk yoğun bakım, yenidoğan, çocuk acil, endokrin, gastroenterolıji, hematoloji, alerji vb. tüm yandal programlarını tamamladıktan sonra 2025 yılında uzman hekim olarak Ankara Kızılcahamam Devlet hastanesinde göreve başladım. Çocuklarımızın doğum anından itibaren 18 yaşına kadar olan süreçte sosyal pediatri alanında gelişim basamaklarının takibi,  tüm yandal branş hasta takipleri ve hastalıkları durumlarında aldığım eğitim doğrultusunda hizmet etmek üzere çalışmalar yapmaktayım” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
448 Kez Görüntülendi.
TERMAL CENNETTEKİ EVİNİZ KIZILCAHAMAM ÖĞRETMENEVİ YENİLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
723 Kez Görüntülendi.
  BAŞKAN SARI'DAN AÇIKLAMA "YETER ARTIK.SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
575 Kez Görüntülendi.
KARACAÖREN MAHALLESİNDE KÖYGÜNÜ YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
866 Kez Görüntülendi.
KARAAĞAÇ MAHALLESİNDE BÜYÜK YANGIN MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
382 Kez Görüntülendi.
RENEWITY İNŞAAT VE PEYZAJ HİZMETLERİ SUNUYORUZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
511 Kez Görüntülendi.
YENİ CİLDİYE DOKTORU İBRAHİM BİLEN GÖREVİNE BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
221 Kez Görüntülendi.
TÜGVA YAZ OKULUNDA KUR'AN -I KERİM'E GECEN ÖĞRENCİLERE BELGE TAKDİMİ YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1868 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1070 Kez Görüntülendi.
BAŞAK TERMAL OTEL YENİLENEREK HİZMETİNE BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
413 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ACAR'DAN GENÇLİK KAMPI MÜJDESİ