Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

23 NİSAN COŞKUSU KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın  105 yılı Kızılcahamam da kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın  105 yılı Kızılcahamam da kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Kızılcahamam'da düzenlenen resmi tören 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. 

Çelenk sunulmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına saat 11.00'de İlçe Stadı’nda düzenlenen programla devam edildi.

 Programa Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman ACAR, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul ve şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Program Saygı duruşı İstiklal marşının okunması ile başladı Günün anlam ve önemine binaen İlçe Milli Eğitim müdürü Cihangir Cantürk konuşma yaptı okullar tarafından hazırlanan oyunlar gösterildi ve şiirler okundu kutlama törenlerinin ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek tören sona erdi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
245 Kez Görüntülendi.
HOCALI ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
97 Kez Görüntülendi.
HOCALI ANMA PROGRAMINA DAVET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
373 Kez Görüntülendi.
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA İFTAR VERİLDİ.
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
512 Kez Görüntülendi.
ESYAV GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
263 Kez Görüntülendi.
İFTAR ÇADIRINDA İLK İFTAR YAPILDI
GÜNCEL
875 Kez Görüntülendi.
HEMŞERİMİZ BAKAN YARDIMCISI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
231 Kez Görüntülendi.
HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
233 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA GELENEKSEL İFTAR ÇADIRI KURULDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
176 Kez Görüntülendi.
YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİĞİ MİLLET BAHÇESİNDE DÜZENLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
410 Kez Görüntülendi.
BÜYÜK KAPLICADA İNDİRİM