Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİM OFİSİNİ AÇTI

Yeniden Refah Partisi Seçim ofisini açtı.

Yeniden Refah Partisi* Seçim ofisini açtı. 

Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı olan Seyfullah KÖKEN Seçim Koordinasyon Merkezini soğuk havaya rağmen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları , İl Başkanı , Ankara teşkilatları ve coşkulu bir kalabalık ile mehteran eşliğinde dualarla açtı. 
Seyfullah KÖKEN yaptığı açıklamada; herkesin belediye başkanı olacağını, Kızılcahamam’ın sorunları elbirliğiyle istişare ederek çözeceğini, esnafın yanında olduğunu, konut ve kira sıkıntısını gidereceğini, sahipsiz sokak hayvanları için projelerinin hazır olduğunu, Kızılcahamam’ı 12 ay turizme açıp hem istihdam yaratacağını hemde ilçemizin marka değerini yükselteceğini ifade etti.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz yaptığı açıklamada Seyfullah KÖKEN ‘i Aday değil Belediye Başkanı olarak gördüklerini ve Kızılcahamam’lılara emanet ettiklerini  ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
150 Kez Görüntülendi.
TOKİ KURALARI BUGÜN ÇEKİLİYOR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
754 Kez Görüntülendi.
AŞAĞI ÇANLI KÖYÜNDE GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
325 Kez Görüntülendi.
HOCALI ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
124 Kez Görüntülendi.
HOCALI ANMA PROGRAMINA DAVET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
461 Kez Görüntülendi.
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA İFTAR VERİLDİ.
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
646 Kez Görüntülendi.
ESYAV GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
317 Kez Görüntülendi.
İFTAR ÇADIRINDA İLK İFTAR YAPILDI
GÜNCEL
948 Kez Görüntülendi.
HEMŞERİMİZ BAKAN YARDIMCISI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
248 Kez Görüntülendi.
HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
244 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA GELENEKSEL İFTAR ÇADIRI KURULDU