Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

ŞEHİT MUSTAFA AKARSU DEFNEDİLDİ

ABD Büyükelçiliği’ne yapılan canlı bomba saldırısında canlı bomba ile birlikte hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Mustafa Akarsu’nun cenazesi, Kızılcahamam’a getirildi. Akarsu için Aşağı Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

ABD Büyükelçiliği’ne yapılan canlı bomba saldırısında canlı bomba ile birlikte hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Mustafa Akarsu’nun cenazesi, Kızılcahamam’a getirildi. Akarsu için Aşağı Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone ve eşi, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Eski Belediye Başkanları, mesai arkadaşları, Akarsu ailesinin yakınları ve Kızılcahamamlılar katıldı. Cami girişinde Mustafa Akarsu’nun annesi Gülşen Akarsu’ya başsağlığı dileyen Ricciardone, cenaze namazında saf tutanların arkasında elçiliğin Amerikalı çalışanları ve eşi ile birlikte cenaze namazının kılınmasını bekledi.

Mustafa Akarsu’nun babası Sami Akarsu ve oğlu Sami Akarsu (18) tabutun başında gözyaşlarını tutamadı. Mustafa Akarsu’nun rahatsız olan annesi Gülşen Akarsu, sağlık görevlilerinin kontrolünde tutulurken, yaşlı kadın sürekli sinir krizleri geçirdi. Eşi Yasemin ve kızı Hilal Akarsu (15) ise yakınlarının yardımı ile güçlükle ayakta durdu. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Mustafa Akarsu’nun cenazesi defnedilmek üzere ilçe mezarlığına götürüldü. Cenazenin götürülmesi esnasında gözyaşlarını tutamayan eşi Yasemin Akarsu, "Görevini hiç ihmal etmedi, ödülleri vardı. Benim eşimdi, görevine seve seve giderdi. Görev aşkıyla yanıyordu. Şehitlik mertebesine erişti, ne mutlu. Görevi başında adını dünyaya duyuran bir kahraman olarak gitti benim eşim, ne mutlu" dedi.

DERYA YETİM-UĞUR DEMİRBAŞ/ANKARA / KIZILCAHAMAM İHA































Yorumlar

atilla taşkın 11 Yıl Önce

akarsu ailesinin başı sagolsun allah kardeşimize rahmet eylesin nur içinde yat kardeşim

Yabanabat Kızılcahamamlılar... 11 Yıl Önce

Ailesinin rızkını temin etmekten başka gayesi olmayan işinin başında iken bu uğurda vatanımız ve milletimizin birliğine kasteden teröristlerin gerçekleştirdiği eylemde şehit düşen kardeşimiz Mustafa’ya yüce mevladan rahmet, yakınlarına ve tüm hemşehrilerimize başsağlığı dileriz. Yabanabat Kızılcahamamlılar Derneği Gen.Mrkz.Ynt.Kurulu

Arif Eroğlu 11 Yıl Önce

Mustafam !.. Görünce tanidim resminden seni. Sen benim Kütahya Havacılarda asker arkadaşımdın Melek gibi bir adamdın sen Unutmamıştım seni unutmayacağım canım kardeşim Allah sana sonsuz rahmetiyle muamele etsin inşallah. Arif Eroğlu

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
254 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
95 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
178 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
821 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
234 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
324 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
369 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
467 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1231 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4737 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU