Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

ESNAF YİNE SAMİ SERTTEK DEDİ.

S.S. Kızılcahamam Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet kooperatifi 2012 yılı 51. Dönem olağan genel kurul toplantısı 19.01.2012 cumartesi günü saat:12:30’da Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Kültür Merkezi Sultan Süleyman Düğün salonunda yapıldı.

S.S. Kızılcahamam Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet kooperatifi 2012 yılı 51. Dönem olağan genel kurul toplantısı 19.01.2012 cumartesi günü saat:12:30’da Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Kültür Merkezi Sultan Süleyman Düğün salonunda yapıldı.

Genel Kurul toplantısına Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Ankara Bölge Birlik Başkan vekili Muhittin Köksal, Emniyet Müdürü Kubilay Koç, Halk Bankası Müdürü Tuncay Demir, Esnaflar, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK temsilcileri, Kooperatif Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kızılcahamam Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet kooperatifi olağan genel kurulu,  gündem maddeleri olarak Açılış saygı duruşu istiklal marşının okunmasıyla başlayarak Gele Kurul başkanlık divanına başkan Ankara Bölge Birlik Başkan vekili Muhittin Köksal, katip üyelere Ali Ekici ve Bilal Arslan seçildi. Gündemin diğer Maddelerinden olan Yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve Denetim kurulu raporları, Bilanço ve gelir gider tablolarının okunmasının ardından okunan rapor ve hesapların müzakeresi oylamaya sunularak oy birliği ile kabul edildi. 2013 yılının tahmini bütçelerinin görüşülerek karara bağlanması, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin aylık ücretleri, yolluklarının belirlenmesinin ardından gündemin önemli maddelerinden olan Yönetim kurulu ve Denedim kurulu  seçimine geçildi.

Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet kooperatifi genel kuruluna tek liste ile tekrar aday olan Başkan Sami Serttek  506 üyeden genel kurula katılan acık oylama ile yapılan üyelerin çoğunun oylarını arak aşağıdaki liste tekrar S.S. Kızılcahamam Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet kooperatifi yönetim ve denetimini oluşturdular.

Yönetim Kurulu asil Üyeleri

Sami Serttek Başkan

Aytekin Ünal

Mustafa Demirhan

İdris Erol

Zafer Arslan

Yönetim Kurulu Yedek Üye

Sefer Akyer

Erdem Halis Ünal

Ali Aykut İpek

Yalçın Güzel

Ramazan Albayrak

Denetim Kurulu Asil Üye

Hüseyin Kalaycı

Hüseyin Gülşen

Denetim kurulu Yedek Üyeler

Arif Taşkın

Murat Aydoğan

Genel Kurulda Seçimin yapılmasının ardından Katılan davetliler arasında bulunan Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Halk Bankası Müdürü Tuncay Demirci ve İlçe Kaymakamı Mustafa Çit birer selamlama konuşması yaparak Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet kooperatifi nin genel kurulunun hayırlı olması temennilerini ilettiler. Son olarak kürsiye gelen ve tekrar Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanlığına seçilen Sami Serttek katılımcılara ve Esnaflara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Yıllardır kooperatife hizmet eden Alihsan Sarıoğlu, Ahmet Özkan ve Resul yıldıza emeklerinden dolayı plaket taktim edildi. Öğle yemeği ile devam eden genel kurulda Esnafları bilgilendirmek üzere Kızılcahamam Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek polisliği tarafından hırsızlık olaylarına karşı tedbirli olunması gereken hususları anlatarak slayt gösterisi düzenledi.
























Yorumlar

atilla taşkın 11 Yıl Önce

başkanım hayırlı olmasını niyaz eder başarılarının devamını temenni ederim selamlar atilla taşkın

Yabanabat Kızılcahamamlılar... 11 Yıl Önce

Genel Kurul Toplantısı sonucu üyelerin onayını alarak Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Sami SERTTEK ve ekibine üstün başarılar diler. esnaflarımıza ve dolayısı ile İlçemize hayırlar getirmesini temenni ederiz. Yabanabat Kızılcahamamlılar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu

ses 11 Yıl Önce

gerçekten ilçemizin değerli esnaflarından ve saygın bir kişiliğe sahip olan sami beyin başkanlığını tebrik ederim.ama biz halkın sesi olarak onu daha yüksek mevkilerde görmek isteriz.

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
496 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
148 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
309 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1636 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
261 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
336 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
373 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
472 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1246 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
5003 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU