Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

TUSAŞ’DAN KIZILCAHAMAM’A YENİ ATILIMLAR

ÜlkemÜlkemiz Savunma Sanayimizin amiral gemisi TUSAŞ  (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii)  Yönetim Kurulunun ilçemiz okullarından TUSAŞ Şehit Hakan Gülşen MTAL öğretmenleri için düzenlediği tanıtım ve kurumlar arası işbirliğinde atılacak yeni adımlar konulu toplantı düzenlendi.iz Savunma Sanayimizin amiral gemisi TUSAŞ  (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii)

Ülkemiz Savunma Sanayimizin amiral gemisi TUSAŞ  (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii)  Yönetim Kurulunun ilçemiz okullarından TUSAŞ Şehit Hakan Gülşen MTAL öğretmenleri için düzenlediği tanıtım ve kurumlar arası işbirliğinde atılacak yeni adımlar konulu toplantı düzenlendi.

Toplantıya Kızılcahamam  Kaymakamı Can AKSOY, Belediye Başkanı  Süleyman ACAR , İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli KARAKUŞ ,  okul  idareci ve öğretmenleri ile  birlikte katılım sağlandı.

Toplantıda; okulumuz ve TUSAŞ  arasında olan protokol kapsamında yapılan uygulamalar hakkında istişarelerde bulunulurken , okulumuzda halen TUSAŞ ve Ankara Kalkınma Ajansı  paydaşlığında  yürütülen TURUMTAY  İHA GÖKLERDE projesi hakkında  okul öğretmeni  Dr. Osman GÜLER tarafından sunum gerçekleştirildi.

İlçemizde tüm eğitim kurumlarının işleyiş süreçlerinde ,  eğitim öğretim kalitesinin geliştirilmesinde ve eğitim kurumlarının tüm sorunlarının çözümünde öncü olan  Kaymakamımız Sayın Can AKSOY  ,  Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ACAR  ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ ‘un kurumlar arası işbirliği protokolünün geliştirilmesi , yapılan protokolün okulumuza ve ilçemize olan katkıları temalı konuşmalarının ardından  , okul müdürümüz Sayın Kadir YAMAN  TUSAŞ’ın  okulumuza olan katkılarını anlatan bir konuşma gerçekleştirdi.

TUSAŞ  Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof.Dr. Rafet BOZDOĞAN , Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Adnan ÇELİK ve Sayın Namık Kemal ALTIPARMAK‘ın okulumuz ile yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalar hakkında konuşmalarının ardından tüm katılımcıların dilek ve temennilerini  dile getirmesi ile toplantı sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
398 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
131 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
270 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1195 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
254 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
332 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
373 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
470 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1240 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4917 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU