Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

BURUK GEÇEN İLK GÜN

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte özlenen görüntüler yayınlayamıyoruz.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte özlenen görüntüler yayınlayamıyoruz.

Kızılcahamam’da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte alışveriş telaşı başlar pide fırınlarında kuyruklar oluşur Cumhuriyet Meydanında iftar sofrası kurulur, iftar sonrasında Hacivat karagöz oyunları gösterile düzenlenirdi. Fakat bu yıl dünyayı saran korona virüs salgını nedeniyle ülkemizde uygulanan bazı uygulamalar nedeniyle bütün bu alışkanlıklarımızı erteleyerek çok durgun bir ramazan ayına merhaba dedik.

Ramazanın ilk gününü sizlere ulaştırmaya ve caddelerimiz nasıl neler yaşandı bugün onlara bir bakalım istedik.

Kızılcahamam Müftülüğü tarafındn başlatılan canlı yayın ile her gün öğlen saatlerinde vaaz verilecek il vaaz bugün Ramazan Ceylan hocamız ile başladı.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından kurulan ramazan çadırı da, Korona virüs salgını sebebi ile bu yıl Ramazan Ayı boyunca sefer tasları ile iftar yemeği dağıtarak günlük 120 aileye, yaklaşık 500 kişiye ulaşacak.Yemek dağıtım aracı ile Kızılcahamam’ın her köşesine ulaşarak ihtiyacı olan ailelere günlük yemek servisi hizmeti yapılmaya başlandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
539 Kez Görüntülendi.
DEVREN KİRALIK İŞYERİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
220 Kez Görüntülendi.
SIFIR ATIK PROJESİNDE BİR ÖDÜL DAHA
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
275 Kez Görüntülendi.
ATO ŞİRKET KURULUŞ MÜDÜR YARDIMCISI FATİH ERTAN'A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
252 Kez Görüntülendi.
LOTUS ORGANİZASYON 1 YAŞINDA! 
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
373 Kez Görüntülendi.
KÖYLERE DOĞALGAZ MÜJDESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
168 Kez Görüntülendi.
BÜYÜK YÜRÜYÜŞE DAVET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
437 Kez Görüntülendi.
EDA İŞİTME CİHAZLARI ANKARADA AÇILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
570 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA KUR'AN ZİYAFETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
353 Kez Görüntülendi.
NEŞET ERTAŞ KIZILCAHAMAM'DA ANILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
482 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM SIFIR ATIK'DA ULUSLARARASI BİR PROJEYE İMZA ATIYOR