Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ

Hayırsever İş Adamı Zeki Türkeş tarafından Kızılcahamam’da bulunan ihtiyaç sahibi engellilere akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

ATO Congresium’da düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın son gününde Hayırsever İş Adamı Zeki Türkeş tarafından Kızılcahamam’da bulunan ihtiyaç sahibi engellilere akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Törene katılan Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, “Bunlar bizim kamusal görevlerimiz, topluma karşı vazifelerimiz” dedi. ATO Congresium'da düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nın son gününde ihtiyaç sahibi engellilere iş adamı Zeki Türkeş'in katkılarıyla temin edilen 200 tekerlekli sandalye hediye edildi. Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan törende yaptığı konuşmada, “İki yıldır Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda Zeki Bey bu güzel faaliyeti gerçekleştiriyor ama fuarın dışında da bu hayırlı hizmeti devam ettirdiğini görüyoruz. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Zeki Bey gibi insanlardan Allah razı olsun. Bunlar bizim kamusal görevlerimiz, topluma karşı vazifelerimiz. Ayrıca düzenlenen fuardan dolayı Türkiye Verimlilik Vakfı yöneticilerini de tebrik etmek istiyorum" dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Acar ,"Gücümüz yettiğince engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu nedenle bu yardımları bizlere ulaştıran, bu kampanya süresince destek olan hayırsever vatandaşımız Zeki Türkeş’e teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hemşerimiz Hasan Doğan ve beraberindekiler akülü tekerlekli sandalyeleri teslim etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
769 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
521 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
361 Kez Görüntülendi.
YENİ TEPEBAŞI CAMİİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
285 Kez Görüntülendi.
ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK VAR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1907 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM’IN EN GENÇ MUHTARI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
519 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM TEKRAR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
2648 Kez Görüntülendi.
SEFER AKYER BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
572 Kez Görüntülendi.
ANKARA'DA BİRLİK DERNEĞİ'NDEN KARDEŞLİK ZİYARETLERİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
620 Kez Görüntülendi.
YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
872 Kez Görüntülendi.
YUNUS EMRE YILDIRIM ABB MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ OLDU