Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ YAPILDI

15 Temmuz Anma Etkinlikleri, Şehit anıt ağacına künye takma, dua  ve Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda devam etti.

15 Temmuz Anma Etkinlikleri, Şehit anıt ağacına künye takma, dua  ve Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda devam etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda yakın zamanda şehit olan asker ve polislerimizin künyeleri şehit ağacına eklendi. Şehitlerimiz için dua edildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümü sebebiyle Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı etkinliğine  AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğen, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Süleyman Acar , Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Ahmet Barun, yönetim kurulu üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, kurum müdürleri, 15 Temmuz  şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kızılcahamam İlçe Müftülüğü tarafından Kuran-ı Kerim, ilahiler okundu ve dua edildi. Ardından ise Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar konuşma yaparak; Karanlık gecenin aslan yürekli cengaverlerine selam olsun. Aziz şehitlerim.

Bu millet 15 temmuz gecesi kahramanca duruşunuzu asla unutmayacak. Canınızı feda ettiğiniz tüm değerlere ne pahasına olursa olsun sahip çıkacak. İsimleriniz okullarımızda, sokaklarımızda, caddelerimizde yaşayacak ve hainlerin yüzlerine her daim çarpacak. Gün gelir de bir gün vazife bizlere de düşerse, düştüğünüz yerden ayağa kalkacak ve siperlerdeki yerimizi alacağız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Ruhunuz şad olsun.

Bu duygularla hepinizi saygıyla selamlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günümüzün uyanışımıza, dirilişimize vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim dedi.

Başkan Acar’ın konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğen de konuşma yaparak 15 temmuz darbe gecesine değinerek Kızılcahamam halkına teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
151 Kez Görüntülendi.
ERDUN ÖZKAN HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
611 Kez Görüntülendi.
SARI AİLESİNİN ACI GÜNÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
802 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
875 Kez Görüntülendi.
TELLAKLAR TOGG'U KÖPÜKLE BULUŞTURDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
255 Kez Görüntülendi.
OTOBANDA KIZILCAHAMAM MEVKİİNDE OTOBÜS YANGINI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
372 Kez Görüntülendi.
CİVELEK DEKORASYON AÇILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
468 Kez Görüntülendi.
HÜSEYİN ERBAŞ HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
866 Kez Görüntülendi.
ABACI MAHALLESİN YANGIN MEYDAN GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
708 Kez Görüntülendi.
ORHANGAZİ ORTAOKULU'NUN LGS BAŞARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
101 Kez Görüntülendi.
VOLEYBOL TURNUVASI BAŞVURUSU İÇİN BUGÜN SON GÜN