Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

SÜLEYMAN SOYLU KIZILCAHAMAM’DA DESTEK İSTEDİ

Kızılcahamam’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler,  Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız,  Belediye Başkanı Muhittin Güney, Başakn Adayı Süleyman Acar, ve partiler karşıladı.

Kızılcahamam’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler,  Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız,  Belediye Başkanı Muhittin Güney, Başakn Adayı Süleyman Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun ve partiler karşıladı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar’a destek vermek için Kızılcahamam’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da Kızılcahamam’a geldi.

AK Parti Kızılcahamam Seçim Bürosu önünde vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Muhittin Güney, Cumhur İttifakı Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun vatandaşları selamladılar. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Süleyman Acar için destek istediler.

Kızılcahamam’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan selam getirdim diyerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin, terör örgütü PKK ve PYG ile verdiği mücadele ile başarıdan başarıya koştuğunu ve Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını vurguladı. Organize çete ve uyuşturucu çetelerine karşı yapılan mücadelelere değindi. Ankara ilçelerine bekçi müjdesini de veren Soylu Kızılcahamam’da bulunan ve İçişleri Bakanlığına ait olan binanın yıkılıp yerine yeni bir tesis yapılması için girişimlerde bulunulduğunu dile getirdi. Bakan Süleyman Soylu, Cumhur İttifakının ortağı olan Devlet Bahçeli’ye de teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı konuşmanın ardından katılımcılara da teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1355 Kez Görüntülendi.
OSMAN DOĞAN HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
460 Kez Görüntülendi.
ANNELER DOYASIYA EĞLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1204 Kez Görüntülendi.
KEMİK SAĞLIĞINA İYİ GELEN BESİNLER
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
2079 Kez Görüntülendi.
BU KAVURMA ÜNÜNE ÜN KATIYOR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
235 Kez Görüntülendi.
ANNELER GÜNÜ PROGRAMINA DAVET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
457 Kez Görüntülendi.
KENE VE KENE KAYNAKLI HASTALIKLAR PROGRAMI BAŞARIYLA TAMAMLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
700 Kez Görüntülendi.
ANKARA'NIN GİZEMLİ KÖYÜNE BAŞKAN ACAR'DAN DAVET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
155 Kez Görüntülendi.
KUR’AN KURSU KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
455 Kez Görüntülendi.
VAHİTTİN ÜNLÜ HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
706 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ