Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

YEREL BASIN KAHRAMANKAZAN'DA BİRARAYA GELDİ

Kahramankazan Kent Konseyi, ilçenin adının Kahramankazan olarak değiştirilmesi hakkındaki kanun teklifinin TBMM'de kabul edilmesinin ikinci yıl dönümü ve 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle yerel gazeteciler onuruna yemek verdi.


Kahramankazan Kent Konseyi, ilçenin adının Kahramankazan olarak değiştirilmesi hakkındaki kanun teklifinin TBMM'de kabul edilmesinin ikinci yıl dönümü ve 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle yerel gazeteciler onuruna yemek verdi. Kahramankazan'daki bir restoranda düzenlenen yemeğe, Kahramankazan Kent Konseyi Başkanı Gültekin Oğuz ile Ankara'nın değişik ilçelerinden çok sayıda yerel gazeteci katıldı.

Yemekte konuşan Oğuz, "İlçemizin adının Kahramankazan olarak değiştirilmesi hakkındaki kanun teklifinin TBMM'de kabul edilmesinin yıl dönümü ve 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bu anlamlı yemeği düzenledik. Bu anlamlı günde bizleri kırmayarak ilçemize geldiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca, ilçemizdeki değişim ve gelişimi sizlere anlatmak istedik. Sizlerin bakış açınızla değerlendirmek istedik" ifadelerini kullandı.

Gazeteciler yemeğin ardından Oğuz'a, Kahramankazan ve yaklaşan yerel seçimlere ilişkin sorular yöneltti. Oğuz, bir gazetecinin "Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün ismi AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayları arasında geçiyor. Bu konuda neler söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusuna, "Tabii bu sorunuzun doğrudan muhatabı ben değilim. Ancak şu kadar söyleyeyim. Lokman Ertürk, 2004 yılında 34 yaşında Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak Kahramankazan'a belediye başkanı seçildi. Kazan köyü olarak anılan Kahramankazan'ı 15 yılda köyden metropol ilçeye dönüştürdü. Bu değişim ve gelişime imza atan Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak görmekten onur duyarız" cevabını verdi.

Oğuz, toplantı sonrasında gazetecilere kavunuyla meşhur ilçeye özgü olan kavun lokumu, kavun kolonyası ve kavun kahvesi hediye etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
139 Kez Görüntülendi.
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN KURS KAYITLARI YENİDEN BAŞLIYOR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
244 Kez Görüntülendi.
KUT'ÜL AMARE ZAFERİNİN 109 YILI KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
95 Kez Görüntülendi.
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİ TAMAMLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
146 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
159 Kez Görüntülendi.
YUMURTAYI YİNE İNDİRDİK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
2249 Kez Görüntülendi.
TRAFİK KAZASI SONRASINDA BAYRAM AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
306 Kez Görüntülendi.
AK PARTİ NİSAN AYI DANIŞMA MEÇLİSİ YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
656 Kez Görüntülendi.
İŞYERİMİZE ELEMAN ALINACAKTIR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
127 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA KROS MÜSABAKASI
GÜNCEL
817 Kez Görüntülendi.
BOYA VE ALÇI İŞLERİNİZ İÇİN ARAYIN