Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

TURİZMİ CANLANDIRACAK DEV BİR PROJE DAHA

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı içerisine yapılacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Kızılcahamam Eğitim Merkezi'nin proje çalışmaları tamamlandı.

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı içerisine yapılacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Kızılcahamam Eğitim Merkezi'nin proje çalışmaları tamamlandı.

Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney’in girişimlerinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Soğuksu Milli Parkı içerisine yapılacak olan tesis için start verildi.

Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney, önceki gün Diyanet İşleri Başkanlığı'nda yaptığı görüşmeler ile Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı, Seyr-Et Restaurant üzerinde bulunan alana yapılacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Kızılcahamam Eğitim Merkezi'nin projesi hakkında bilgi aldı.

Başkanımız, yaptığı açıklamada; Kızılcahamam'a büyük katkı sağlayacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Kızılcahamam Eğitim Merkezi'nin proje çalışmaları tamamlanarak yapılacak olan etütler ile kazmanın yakın zamanda vurulmasını bekliyoruz dedi.

Yapılacak olan projemizin teknik özellikleri şu şekilde;

DİN HİZMETLERİ EĞİTİM TESİS ALANI:

TOPLAM İNŞAAT ALANI: 10758  

220 KİŞİLİK YATAK KAPASİTESİ

250 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

80 ARAÇLIK KAPALI OTOPARK

TOPLANTI SALONLARI

YEMEKHANE

2. BODRUM KAT:

OTOPARK VE TEKNİK HACİM SIĞINAK: 1350.92  

1.BODRUM KAT:

OTOPARK VE TEKNİK HACİM SIĞINAK: 1251.08  

ZEMİN KAT:

HAVUZ VE YÖNETİM OFİSLERİ: 1562.79  

1. KAT:

HAVUZ TOPLANTI KONFERANS SALONU: 1493.44  

2.KAT:

YEMEK SALONU: 1265.82  

3.4.5.6.7. KATLAR:

2 KİŞİLİK 100ADET ODA: 3206.6  

8.KAT

10 ADET SUİT ODA: 627  

Yorumlar

Veysel BAYRAM 8 Yıl Önce

Muhterem Başkanım, Önce gerekli ise, bana göre daha iyi olur.” köyüme giden yolu Atatürk çamı bölgesinden geçirerek bu muhteşem eserin yapılacağı alanı genişleterek dahada muhteşem olması dilek ve temennisi ile, ///// Pek çok başkan işletmeci bu boş kalan alanı köfte evi vb. bir işletme düşünürdü ama Belediye Başkanımız Muhittin Güney Beyefendiye , Diyanet İşleri Başkanlığı ile yaptığı görüşmeler sonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Kızılcahamam Eğitim/seminer Merkezi yapımına karar vermesinden dolayı teşekkür yetmez ALLAH CC BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN. Ayrıca bu kararı destekleyen, oluşumu için gayret/çaba harcayan her kademeden siyasilere bürokratlara ve DİYANET AİLESİNE teşekkür ederim. .

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
198 Kez Görüntülendi.
ERDUN ÖZKAN HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
616 Kez Görüntülendi.
SARI AİLESİNİN ACI GÜNÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
808 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
880 Kez Görüntülendi.
TELLAKLAR TOGG'U KÖPÜKLE BULUŞTURDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
256 Kez Görüntülendi.
OTOBANDA KIZILCAHAMAM MEVKİİNDE OTOBÜS YANGINI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
372 Kez Görüntülendi.
CİVELEK DEKORASYON AÇILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
469 Kez Görüntülendi.
HÜSEYİN ERBAŞ HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
866 Kez Görüntülendi.
ABACI MAHALLESİN YANGIN MEYDAN GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
711 Kez Görüntülendi.
ORHANGAZİ ORTAOKULU'NUN LGS BAŞARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
102 Kez Görüntülendi.
VOLEYBOL TURNUVASI BAŞVURUSU İÇİN BUGÜN SON GÜN