Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

ŞEHİT HAKAN GÜLŞEN’İN İSMİ OKUDUĞU OKULA TÖRENLE VERİLDİ

Kızılcahamam İlçe Kaymakamlığı ve Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan törenle Demokrasi Şehiti Hakan Gülşen’in ismi okuduğu okula verildi.


Kızılcahamam İlçe Kaymakamlığı ve Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan törenle Demokrasi Şehiti Hakan Gülşen’in ismi okuduğu okula verildi.
15 Temmuz 2016 tarihinde vatanımızın bölünmez bütünlüğünü parçalamaya kalkan FETÖ Terör Örgütü tarafından darbe girişimi yapılmış ve bu gece ülkemizde birçok kahraman vatan evladı şehit olmuştu. Kızılcahamam ilçemizden de Mehmet Gülşen, Hakan Gülşen, Lütfi Gülşen ve İbrahim Ateş şehit olmuşlardı . Demokrasi şehitlerimizden olan Hakan Gülşen’in anısını yaşatmak amacı ile okuduğu okul olan KATEM’de alınan karar ile isim değişikliği yapılarak Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ismi verildi. İsim değişikliği için okul bahçesinde Şehit Hakan Gülşen’i Anme ve İsim Değişikliği Töreni düzenlendi. 
Şehit Hakan Gülşen’i Anma ve İsim Değişikliği Töreni’ne Ak Parti Ankara Milletvekilimiz Prof. Dr. Emrullah İşler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Belediye Başkanımız Muhittin Güney’in eşi Ayşe Güney, ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Şehit Gülşen ailesi fertleri, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Kızılcahamam Belediyesi Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Arslanoğlu, Kemal Öztürk, Songül Ergelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Erol Dağdelen, okul müdürleri, öğrenciler, Şehit Hakan Gülşen’in mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören saygı duruşu, istiklal marşı ve Kur’an Tilaveti okunması ile başladı. Ardından Okul Müdürü Kadir Yaman açılış konuşması yaptı. Şehit Lütfi Gülşen’in oğlu Metehan Gülşen konuşma yaparak ailenin duygularını dile getirdi ve isim verilmesinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ardından Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney konuşmasını yaptı. Başkanımız konuşmasında 15 Temmuz sürecinden bahsederek Kızılcahamam halkının gösterdiği hassasiyete değindi. Böyle anlamlı bir şekilde Şehidimizin isminin okula verilmesinden mutluluk duyduğunu dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başkanımızın konuşmasının ardından İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız ve Bölge Milletvekilimiz Prof. Dr. Emrullah İşler konuşmalarını yaptı.
Program içerisinde hazırlanan özel videolar sunuldu. Videolar esnasında duygusal anlar yaşandı.
Ardından okul binası protokol tarafından kurdele kesilerek açıldı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
242 Kez Görüntülendi.
KOLTUKLAR BİZİM İŞİMİZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
192 Kez Görüntülendi.
İHO 4.SINIFLARA YÖNELİK SINAV BAŞVURULARI BAŞLADI.
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
223 Kez Görüntülendi.
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN KURS KAYITLARI YENİDEN BAŞLIYOR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
315 Kez Görüntülendi.
KUT'ÜL AMARE ZAFERİNİN 109 YILI KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
145 Kez Görüntülendi.
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİ TAMAMLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
175 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
181 Kez Görüntülendi.
YUMURTAYI YİNE İNDİRDİK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
2561 Kez Görüntülendi.
TRAFİK KAZASI SONRASINDA BAYRAM AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
317 Kez Görüntülendi.
AK PARTİ NİSAN AYI DANIŞMA MEÇLİSİ YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
684 Kez Görüntülendi.
İŞYERİMİZE ELEMAN ALINACAKTIR