Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEFA YILDIRIMDAN AÇIKLAMA

Ak Parti genel merkez tarafından yapılan açıklamada, yerel seçimler öncesi Ak Parti teşkilatlarının seçimlerinin ve görev değişikliklerinin olacağını belirtildi.


Ak Parti genel merkez tarafından yapılan açıklamada, yerel seçimler öncesi Ak Parti teşkilatlarının seçimlerinin ve görev değişikliklerinin olacağını belirtildi.

2019 yerel Seçimlerine  yeni ve diri teşkilatlarla girmek istediği için yurt genelinde bütün teşkilatlarda kongreye gireceğini açıklayan Ak Parti Genel Merkezi kongreleri yıl sonuna doğru yapılmasını planlıyor.

Kızılcahamam’da Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım’ın 3 dönem ilçe başkanlığı yapmasından dolayı parti tüzüğüne göre aday olamayacağı için yerel basında çıkan adaylık haberleri üzerine Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ile yapmış oluğumuz röportaj’da kamuoyu yanlış bilgilendiriliyor dedi.

Başkan Yıldırım Parti Genel merkezinin aldığı karar ile yapılacak olan kongrelerin tarihinin belli olmadığı bu tarihler yıl sonunu bulabileceği ve şuanda ise resmi bir adaylık açıklamasının olmadığını belirtti.

İlçe Başkanı Sefa Yıldırım; yerel medyada çıkan haberlerin tamamen basın mensupları ve kişilerin görüşleri üzerine yazılmış diye düşünüyorum, bizzat bana gelerek bir açıklama veya adaylarınız varmı sorusu yönetilmedi. Zaten adaylık konusu resmi bir işlem gerektirmiyor kişi kongre günü bile aday olabilir. Bu sebeple kamuoyunu yanlış bilgilendiriliyor, biz yönetim kurulu toplantısında sadece aday olmak isteyen yönetim kurulu üyelerimiz ile istişare ettik açıklama yapmadık.

Kulislerde dolaşan isimler olduğunu belirten yayın kuruluşları var tamamen şahsın kendisine bile sorulmadan yazılan isimler var bunlar yanlış bilgilerdir, bunları konuşmak için daha çok erken dediğim gibi kongrelerde resmi bir başvuru olmaz istişare üzerine olur bizde istişare etmeye devam ediyoruz dedi.

Başkan Yıldırım önümüzdeki günlerde Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığının hazırlayacağı basın toplantısında daha detaylı açıklamalarının olacağının da altını çizdi.

Soğuksuhaber olarak en doğru haberi iletmek üzere Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı aday adayı olarak adı gecen Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Doğanoğlu, Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu dışında Ferhat Ünal ile görüşerek aday olduklarını öğrendik ve son sözü yine teşkilatın vereceğini belirttiler.

Yorumlar

Aykut 8 Yıl Önce

Kızılcahamam için vizyonu olan birisi olursa ilçemiz kazanır.

Muhtar 8 Yıl Önce

Her kesimin seveceği yıpranmamış bir aday çıkarsa her kesim için uygun olur

Esnaf 8 Yıl Önce

Her kesimi kucaklayacak bir isimde birleşilirse ak parti seçimlerde oyları siler süpürür

Partili 8 Yıl Önce

İnsanlarla oturduğu zaman tersleyen deyil insanların duygularını ve isteklerini yapmaya çalışan birisi olursa iyi olur

Esnaf 2 8 Yıl Önce

Ankara'da temsil yeteneği olan birisi getirilsin vatandaşın isteklerini Ankara'da söylesin

Daha Fazla Haber
GÜNCEL
56 Kez Görüntülendi.
BUGÜN MEVLİD KANDİLİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
340 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
243 Kez Görüntülendi.
RESEPSİYON GÖREVLİSİ ALINACAK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
530 Kez Görüntülendi.
MÜJDEYİ BAŞKAN ACAR VERDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
537 Kez Görüntülendi.
ERDUN ÖZKAN HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
784 Kez Görüntülendi.
SARI AİLESİNİN ACI GÜNÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
879 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
943 Kez Görüntülendi.
TELLAKLAR TOGG'U KÖPÜKLE BULUŞTURDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
289 Kez Görüntülendi.
OTOBANDA KIZILCAHAMAM MEVKİİNDE OTOBÜS YANGINI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
398 Kez Görüntülendi.
CİVELEK DEKORASYON AÇILDI