Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

ÇELTİKÇİDE BULUŞMA

Çeltikçi Mahallesi'nde düzenlenen vatandaşla buluşma toplantısı yapıldı.

Çeltikçi Mahallesi'nde düzenlenen vatandaşla buluşma toplantısı yapıldı.

İlçemiz mahallelerinde doğrudan vatandaşlarımızın istek, şikayet ve önerilerini dile getirilebilmeleri amacıyla İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız’ın Başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanımız Muhittin Güney, İlçe Emniyet Müdürü Erol Dağdelen, Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, İlçe Tarım Müdürü Ali Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Orman İşletme Müdürü Mehmet Üstünyer, Aski Sorumlusu ve SGK Şube Müdürü Ali Turançiftçi katılarak sorunları dinlemek üzere hazır bulundular.

Kızılcahamam Çeltikçi Mahallesi Köy Konağında yapılan toplantıya istek, şikayet ve önerilerini bildirmek Çivar mahalle muhtarları ve vatandaşları mahalle sorunlarını ve kişisel sorunlarını dile getirdiler. Grup mahallelerin ortak sorunu olan Kanalizasyon ve Altyapı hizmetleri hakkında bilgilendirme yapan Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize yapılacak olan arıtma tesisi için ihalesinin tamamlandığını belirtti. Bu kapsamda başlayan ıslah çalışmasının ardından ilçemiz içerisinden geçen Kirmir vadisinin temizlenerek bir daha buraya pis su karışmayacak dedi. Başkanımız , bundan sonraki çalışmalarımızda mahallelerimizin Altyapısı ve kanalizasyon çalışmalarını ASKİ ile birlikte çözeceğiz dedi. Başkan Güney Mahallelerin bir çok sorununa elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışıldığını dile getirerek gerekli birimler ile irtibat halinde olunduğunu sorunların en az seviyeye indirilmesi yönünde çalışıyoruz dedi.

Vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerini tek tek dinleyen Birim yetkilileri vatandaşlarımızı bilgilendirerek bir an önce çözüme kavuşması için çalışmalarını başlattılar. Vatandaş Buluşmalarının ilkinin Güvem bölgesinden başlatıldığını dile getiren İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, bundan sonra belirli aralıklarla başka bir grup mahallelerinin olduğu ortak bir bölge seçerek orada da vatandaşlarımız ile buluşma toplantıları düzenleyerek sorunları yerinde çözmüş olacağız dedi.

 


Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
210 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜBÜ YENİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
110 Kez Görüntülendi.
TKDK VE KIYEGDER IPARD HİBELERİNİ AÇIKLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
151 Kez Görüntülendi.
ENGELLİLER HAFTASI İÇİN MİLLET BAHÇESİNDE ETKİNLİK YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
298 Kez Görüntülendi.
MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ KIZILCAHAMAM'A GELİYOR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1421 Kez Görüntülendi.
OSMAN DOĞAN HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
503 Kez Görüntülendi.
ANNELER DOYASIYA EĞLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1228 Kez Görüntülendi.
KEMİK SAĞLIĞINA İYİ GELEN BESİNLER
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
2133 Kez Görüntülendi.
BU KAVURMA ÜNÜNE ÜN KATIYOR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
240 Kez Görüntülendi.
ANNELER GÜNÜ PROGRAMINA DAVET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
464 Kez Görüntülendi.
KENE VE KENE KAYNAKLI HASTALIKLAR PROGRAMI BAŞARIYLA TAMAMLANDI