Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

JANDARMA ASTSUBAY COŞKUN ORBEY HAYATINI KAYBETTİ

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan Jandarma astsubay hayata veda etti.

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan Jandarma astsubay hayata veda etti. 

1999 Yılı mezunu Jandarma Astsubay Başçavuş Coşkun Orbeyi, yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle,  tedavi gördüğü İstanbul Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Eski Gata Haydarpaşa Hastanesi)'nde hayata gözlerini yumdu.

Jandarma Astsubay Başçavuş Coşkun Orbeyi, Diyarbakır Sur ilçesinde görev yaparken yanında şehit olan arkadaşlarının üzüntüsü ve etkisinden kurtulamadığından tedavi görmek için İstanbul’a geldiği öğrenildi. Burada uzun zaman tedavi görmesine rağmen yakalandığı kanser hastalığı yenik düştü, Orbey’in eşi de TSK mensubu  ve aynı zamanda  şehit kızı olduğu, halen Deniz Kuvvetleri Komutanlığında subay olarak görev yaptığı ve Kızılcahamam Üçbaş mahallesi halkından olduğu öğrenildi.

Vefat eden astsubayın acı haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. ORBEYİ'nin  Alperen isimli bir oğlu var.

Jandarma Astsubay Başçavuş Coşkun Orbeyi’nin cenazesi akşam saatlerinde Kızılcahamam Devlet hastanesi morguna getirildi. Orbeyi için 20.12.2016 Salı günü Üçbaş Mahallesinde öğlen nazmından sonra cenaze namazı kılınarak Üçbaş mahallesi mezarlığına defnedilecek.

Yorumlar

Saime Bulut 8 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin Nur içinde yatsın. Ailesine başsağlığı sabır diliyorum. Dualarımız sizlerle.Eşı Ümrana sabır diliyorum . .

Ayşe Demirbilek 8 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun kardeşim.Eşine,evladına ve ailene sabırlar versin.

özlem coşar dede 8 Yıl Önce

Rabbim ailesine sabır ayakta duracak guc versin Makami mübarek olsun Rabbim cennetine layık görmüş.

AHMET COŞKUN 8 Yıl Önce

allah rahmet eylesi̇n hayat dolu bi̇r genci̇mi̇z vatan evladimiz hayata gözleri̇ni̇kapadi ari̇f ağabey ve sevgi̇li̇ annesi̇ne sabirlar di̇leri̇z.

Volkan HINISLI 8 Yıl Önce

Seni tanidigim bu kisa surede nesenle, karakterinle ve adin gibi coskunla tanidim.Hala bu hayattan gittigine inanamiyorum.Esimle seni icten bir sekilde cok seviyoruz ve bize geride cok guzel anilar birakip gittin. Sevgili esin Ümran'a Allah'tan sabir diliyorum.Tum yakinlarina...Seni unutmayacagiz.

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
294 Kez Görüntülendi.
KOLTUKLAR BİZİM İŞİMİZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
200 Kez Görüntülendi.
İHO 4.SINIFLARA YÖNELİK SINAV BAŞVURULARI BAŞLADI.
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
229 Kez Görüntülendi.
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN KURS KAYITLARI YENİDEN BAŞLIYOR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
317 Kez Görüntülendi.
KUT'ÜL AMARE ZAFERİNİN 109 YILI KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
151 Kez Görüntülendi.
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİ TAMAMLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
175 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
181 Kez Görüntülendi.
YUMURTAYI YİNE İNDİRDİK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
2572 Kez Görüntülendi.
TRAFİK KAZASI SONRASINDA BAYRAM AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
323 Kez Görüntülendi.
AK PARTİ NİSAN AYI DANIŞMA MEÇLİSİ YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
685 Kez Görüntülendi.
İŞYERİMİZE ELEMAN ALINACAKTIR