Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM KIZILCAHAMAM'A GELİYOR

Ak Parti Genelmerkezi tarafından Kızılcahamam Çam Otelde düzenlemiş olduğu toplantıya katılmak üzere Başbakan Binali Yıldırım bugün Kızılcahamama geliyor.

 Ak Parti Genelmerkezi tarafından Kızılcahamam Çam Otelde düzenlemiş olduğu  toplantıya katılmak üzere Başbakan Binali Yıldırım bugün Kızılcahamama geliyor.

Edindiğimiz bilgiye göre Ak Parti  genelmerkezi tarafından düzenlenen Toplantının bugünkü konuğu Başbakan Binali Yıldırım olacak, başbakanın saat 10.00 da Kızılcahamama gelmesi bekleniyor.

Başbakan Binali Yıldırım Çam otelde katılacağı taoplantının ardından Şehit Gülşen ailesine de taziye ziyaretinde bulunacağı belirtiliyor.
Yorumlar

Veysel BAYRAM 8 Yıl Önce

başta kemal kılıçdaroğlu olmak üzere fezlekeleri görüşülüp yargılama kararı alınan milletvekilerinin yargılanmaları başlamaz ise devlet(i̇ktidar) zarar hdp/pkk vb yarar görür. **** vatan hai̇nleri teröristler kati̇ller mafyalar hirsizlar vb. darbe / hırsızlık yapar muvaffak olursa vatanda vezi̇r muvaffak olamazsa bu seferde yurt dışında yine vezi̇r. bir daha darbe kalkışmasına maruz kalmamak için taaa burhan çömez zamanından ve hatta daha öncesinden yurdışına kaçarak adı müttefik/dost aslı hain/kalleş/ikiyüzlü/sömürücü devletlerin koruması altında olan vatan hai̇nleri̇ne/hirsizlara vb. devlet tv/radyolarindan belirli aralıklarla 3 defa geri gel yargılan ya aklan ya cezanı çek çağrısına uymayanların maaşları kesilerek, mal varlıkları kamulaştırılarak bir daha geri kabulü olmayacak şartlarla t.c vatandaşlığından çıkarılarak darbelerin önüne geçilmesi, siyasi/idari/silahlı vb. terörün önlenmesi ülkemizin huzura kavuşturulması dilek ve temennisi ile

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
150 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
179 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
603 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1953 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
795 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
548 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
383 Kez Görüntülendi.
YENİ TEPEBAŞI CAMİİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
288 Kez Görüntülendi.
ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK VAR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1927 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM’IN EN GENÇ MUHTARI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
521 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM TEKRAR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU