Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

YENİ BİR ORGANİZASYON FİRMASININ AÇILIŞI YAPILDI

Belinay Fotoğrafçılık ve Organizasyon, Kızılcahamam'ın Sesi Gazetesinin açılış töreni Kızılcahamam Cumhuriyet Meydanın'da yapıldı.

Belinay Fotoğrafçılık ve Organizasyon, Kızılcahamam'ın Sesi Gazetesinin açılış töreni Kızılcahamam Cumhuriyet Meydanın'da yapıldı.

Açılışa Bölge Milletvekili Prof Dr. Emrullah İşler ve Eşi Ayşenur İşler, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Eşi Ayşe Güney , Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Başkan Danışmanı ve Genel Koordinatör İhsan Taşer,  Belediye Meclis Üyelerimiz, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda Aşağı Merkez Cami Müezzini Mehmet Metin tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti okundu. Programın açılış konuşmasını yapan Osman Karaslan açılışa katılan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederken duygularını paylaştı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Muhittin Güney; Belinay Fotoğrafçılık ve Organizasyon, Kızılcahamam'ın Sesi Gazetesi sahibi Osman Karaslan kardeşimi böyle bir firma kurarak Kızılcahamam'a katkı sağladığı için kutluyorum.  Belediyemiz organizasyonlarını bile bu kadar gösterişli yapamıyorduk, Osman kardeşim çıtayı yükseltmiş oldu. İlçemizin birde Kızılcahamam'ın Sesi Gazetesi olmuş oldu.Darısı Televizyon olur inşallah. Buradan Sayın Bakanımızın da desteğini isteyerek İlçemize birde Televizyon kurarız dedi.

Protokol konuşmalarında İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Bölge Milletvekili Prof Dr. Emrullah İşler de yeni açılan Belinay Fotoğrafçılık ve Organizasyon, Kızılcahamam'ın Sesi Gazetesi Kızılcahamam'a hayırlı olması temennilerini ilettiler.

Konuşmaların ardından sahneye davet edilen protokol tarafından önce İlçe Müftüsü Sinan Kazancı'nın açılış duası ile açılış kurdelesi kesildi. Katılımcılar tarafından yeni işyeri binası gezilerek program Mehmet Dönmez, Kızılcahamamlı Ahmet ve Çubuklu Cem konseriyle devam etti.









































































































































































Yorumlar

Veysel BAYRAM 8 Yıl Önce

Osman Karaaslan kardeşimi öncelikle medeni ve ticari cesaretinden dolayı tebrik eder Kızılcahamam’ım sesi Gazetesi yanıta “Kızılcahamam’ın Sesi TV” yayınında iyi bir hizmet olacağı, ticarette merdiven basamaklarını tek tek çıkanların başarısına nail olması dileği ile, Allah (c.c) Yolunu Bahtını açık etsin, Yar ve Yardımcın olsun. Her yerel seçimde taşımalı sistemle de olsa yerel gazete duyuruları ile bir adım önde olan siyasi partiye alternatif kuruluşların “Emrullah hocamın ücret tavsiyesi dikkate alınarak” desteklenmesi dilek ve temennisi ile

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
296 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
360 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1054 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4226 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
813 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
562 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
396 Kez Görüntülendi.
YENİ TEPEBAŞI CAMİİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
293 Kez Görüntülendi.
ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK VAR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1950 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM’IN EN GENÇ MUHTARI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
526 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM TEKRAR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU