Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen “Benim Öğretmenim” konulu kompozisyon yarışmasında üçte üç yaptı.
Yarışmada Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. Sınıf öğrencilerinden birinci olan Ali BAŞTUĞ, İkinci olan Beyza KÜÇÜKİNANÇ ve üçüncü olan Hümeyra BALCI ödüllerini Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen törende aldılar. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN ÜÇTE ÜÇLÜK BAŞARI
ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN ÜÇTE ÜÇLÜK BAŞARI
Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com EditorKızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen “Benim Öğretmenim” konulu kompozisyon yarışmasında üçte üç yaptı.
Yorumlar
Veysel BAYRAM 9 Yıl Önce
iman, ihlas, samimiyet ve gayretin buluştuğu okul ihl (+ iho) Allah (c.c) ilminizi ve adedinizi artirsin. amin, amin, amin
ayla dumlupinar 9 Yıl Önce
Ahmet hocamin katkisi buyukturrr... tebrikler gencelerrr.. ahmet hocsmin bir saatte yazdirdigi bir komposizyon geldi aklimaa 3. Olmustum ankaradaa. Ellerinizden operim hocam .. saygilarimlaa..