Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

YENİ HASTANE BİNASININ TEMELİ ATILDI

Kızılcahamam’a yapılacak olan yeni Hastane binasının temeli atıldı.

Kızılcahamam’a yapılacak olan yeni Hastane binasının temeli atıldı.

Akçay Mahallesi Akyüzler caddesi üzerine yapılacak olan yeni Kızılcahamam Devlet Hastanesinin temel atma töreni bugün Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapıldı.

Temel atma törenine Ak Parti Ankara Bölge Milletvekili Porf. Dr. Emrullah İşler, eski Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Ankara 3. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim YAKUT, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Büyükşehir Belediyeler birliği genel sekreteri Adem Ceylan, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Kamu Kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sağlık çalışanları, davetliler ve Kızılcahamamlı vatandaşlarımız katıldı.

Törende Konuşan Belediye Başkanı Muhittin Güney; Katılımcıları selamlayarak, konuşmasına şöyle devam etti; Bugün burada ilçemiz adına çok mutlu bir gün yaşıyoruz. Mübarek bir günde insanlarımıza hayırlı olacak bir işe başlıyoruz. Bu işe vesile olan herkese teşekkür ediyorum, Belediyeye başkanı olduğumuz gün itibariyle Hastane konusuyla yakından ilgilendik Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte istişareler neticesinde yeni hastane binamızın yerinin bura olmasını uygun gördük. Mevcut hastanemizde hastalarımızı rahatsız etmeden orda hizmetine devam ederken burada da temelini atacağımız bu hastane inşaatımız devam edecek ve 1 yıl içerisinde tamamlanacak inşallah bu vesileyle bu iş için emek harcayan herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Törende protokol konuşmaları yapılarak İlçe Müftüsü Sinan Kazancı tarafından yapılan dua ile temel atma töreni gerçekleşti.

Yeni hastane binasını yerinde inceleyen protokol’e yetkililer tarafından bilgi verildi.

“Yapılacak olan yeni Hastanenin toplam inşaat alanı yaklaşık 21 bin 645 metrekareden oluşuyor. Planlanan kapalı alan 10 bin 216,73 metrekare, açık otopark alanı 1300,91 metre kareden oluyor. Projede 10 adet tek kişilik, 20 adet çift kişilik oda olarak toplam 50 yatak kapasitesi, 3 ameliyathane, 7 yataklı genel yoğun bakım ünitesi, 9 yataklı diyaliz merkezi, 2 doğum salonu bulunuyor. Ayrıca toplamda 13 yataklı acil muayene, müşahede ve gözlem odası ve toplam 17 poliklinik mevcut, Röntgen Oda Sayısı 3, Tomografi oda sayısı 1, Ultrason Oda sayısı 2, Diğer görüntüleme oda sayısı 2, Küvöz sayısı 7, Kür Havuzu 2, Fizyoterapi- lektroterapı 4, SDL Oda sayısı 2, Kısadalga- Diatermi 2 VE 60 araçlık otoparkı olacak ”


Yorumlar

Rıfat Keser 9 Yıl Önce

bu denli büyük esere katılım yakışmamış organize olamamışız

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
555 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
175 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
381 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1698 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
266 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
340 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
375 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
484 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1258 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
5134 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU