Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur Keçiören Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Vekili Ali Tokgöz ile birlikte Ankara’nın en etkili STK (Sivil Toplum Kuruluşlarından) olan Kızılcahamamlılar Derneği ve bazı STK’ları ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.
Ziyaret sırasında Mustafa Ak, Keçiören Belediyesi tarafından STK’ların kullanımına sunulan, Etlik Fatih Çarşısı’nın üst katındaki bölümlerde olumsuz hava koşullarının neden olduğu hasarı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Kısa adı Kızılcahamamlılar Derneği olan Kızılcahamam ve Köyleri Güzelleştirme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda Başkent Ankara Dernekleri Federasyonu kurucusu ve Genel Başkan Vekili de olan Beyhan Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle sıcak bir sohbet gerçekleştiren Mustafa Ak, hava şartları iyileştiği zaman STK’ların bürolarının onarımlarını yapma sözü verdi. Mustafa Ak oldukça sıcak ve samimi geçen ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “günümüzde sivil toplum kuruluşları her alanda çok daha aktif hale gelmişlerdir. Biz yerel yönetimler olarak sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz.” dedi.
Başkent Ankara Dernekler Federasyonu Genel Başkan vekili ve Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı Beyhan Sarı da, “Gerek hizmet ve gerekse örf adet ve geleneklerimizin yaşatılması konusunda köylerimizle ilçemiz ve başkentimizle bir köprü olan sivil toplum kuruluşlarımıza, verdiği desteklerinden dolayı Keçiören Belediye Başkanımız sayın Mustafa Ak’a teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Hasan 13 Yıl Önce
Derneklerimiz artık ziyaret ediliyor destek sözü veriliyor Dernek Başkanımıza teşekkürler.
Mehmetali Bülbül 13 Yıl Önce
Dernek Başkanımızı ve Yönetim Kurulunu Ankarada Temsil edilmemiz noktasında yıllardır takdir ediyor ve gerçekden bir himet köprüsü olan Beyhan başkanıda teprik ediyorum.
NİZAMETTİN 13 Yıl Önce
Sor bakalım,internete Beyhan Sarı diye gir llçe temsilini gör,amma kıymet bilen varmıııı?biz iyi adamlarımızı iyi yıpratırız,ondan korkarım
Hasan 13 Yıl Önce
Nizamettin beye katılıyorum en iyi yaptıgımız sey sahip cıkmak degil cekememezlik
Niyazi ÖLMEZ 13 Yıl Önce
Ben Beyhan Sarı başkanımı yıllardır iyi tanırım tanıyanlarda bilir mütevazi,alcak gönüllü,ama arslan gibi'de yigit adamdır, DernekBaşkanlıgı, Belediye başkanlıgı ,Fedarasyon başkanlıgı onun için hiç önemli degildir makamlar yalandır der ve uygularda yaparda, bilenler iyi bilir onun için yıpratsalarda makamları bıraksada bilen bilir itibarı kalır.yaptıkları kalır yıllardır göz önünde neler yakıştırıldı ama o insana ve bölgeye hizmete devam dedi,yolu açık olsun yanındayız Beyhan SARI OLDUGU İÇİN MAKAMLARI DEGİL.