Kızılcahamam Yukarı Karaören köyü halkından müezzin, mevlithan Seyit Ali Çevik ailesi ile birlikte bugün gittikleri Güdül’de meydana gelen olayda eşi ve kayınbiraderini kaybetti.
Kayınbiraderinin cenazesi 18.08.2014 Pazartesi günü Güdül'de eşi ise 19.08.2014 Salı günü ilçemiz Yukarı Karaören Köyünde defnedilecek.
Alınan bilgiye göre, Güdül'ün Meyvebükü köyünde meydana gelen olayda, dere kenarında piknik yapıldığı sırada ailenin küçük çocuğunun suya düştüğü fark edildi. Bunun üzerine anne Dilek Çevik, eşi ve erkek kardeşi ile birlikte çocuğunu kurtarmak için dereye atladı.
Küçük çocuk kurtarılırken Dilek Çevik ile erkek kardeşi Murat Bilgin akıntıya kapıldı. Aile fertlerinin çalışmalarına rağmen iki kardeş kurtarılamadı. Bunun üzerine olay yerine çağrılan jandarma ve Hızır Acil ekiplerinin yardımıyla Çevik ve Bilgin sudan çıkarıldı. Güdül Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki kardeş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
mehmet urkanci 11 Yıl Önce
Hocam rabbim sabirlar ihsan eylesin
ender Arıöz 11 Yıl Önce
Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun nur içinde yatsın lar ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim
Hamza sarıtepe 11 Yıl Önce
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
H h atalay 11 Yıl Önce
Şehidlere ALLAH'tan rahmet dileriz.Yakinlarina da bassagligi diler,Mevlam hiç kimseyi sevdiklerinin acısıyla imtihana tabi tutmamasını niyaz ederiz.
kadir horoz 11 Yıl Önce
Sayin hocam allah sabır versin mekanları cennet olsun ins