Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

OKULLAR YARINDA TATİL

Ankara Valiliği; Ankara İlinin dün sabah saatlerinden itibaren soğuk ve kar yağışlı havanın etkisi altına girmesi ile birlikte ani sıcaklık düşüşlerinin buzlanma ve don olayına sebep olacağı ile aralıklarla kar yağışının Perşembe günü de devam edeceğinin Meteoroloji Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporlarından anlaşılmasıyla, olası olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm vatandaşları tedbirli olmaları hususunda uyardı

Ankara Valiliği; Ankara İlinin dün sabah saatlerinden itibaren soğuk ve kar yağışlı havanın etkisi altına girmesi ile birlikte ani sıcaklık düşüşlerinin buzlanma ve don olayına sebep olacağı ile aralıklarla kar yağışının Perşembe günü de devam edeceğinin Meteoroloji Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporlarından anlaşılmasıyla, olası olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm vatandaşları tedbirli olmaları hususunda uyardı.

   Ankara Valiliği açıklamasında, beklenen ani sıcaklık düşüşlerinin özelikle buzlanma ve don olayına sebep olacağı ve ayrıca  aralıklarla kar yağışının devam edeceğinin beklendiği değerlendirildiğinden; Ankara İl Hıfzısıhha Kurulunun 29.02.2012 ve 3 sayılı kararı ile 01 Mart 2012 Perşembe günü de İlimiz Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli bayanlar ile kalp yetmezliği, böbrek yetmezliği, kontrol edilemeyen tansiyon yüksekliği  ve  kronik hastalıkları olanların ve de engelli personelin idari izinli sayılması; resmi ve özel ilk ve orta dereceli okulların, yaygın eğitim kurumları ile anaokulları ve kreşler ile özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin de 01. Mart 2012 Perşembe günü tatilin 1  ( bir) gün daha uzatılması kararlaştırılmıştır.”  denildi.

Valilik açıklamasında, bölgemizde hafta sonuna kadar aralılarla devam edecek olan kar yağışı ile birlikte özellikle meydana gelebilecek don ve buzlanma nedeniyle ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları ifade edilerek; “ Cuma sabahından itibaren başta öğrenci velileri olmak üzere eğitim-öğretim kurumları yöneticilerinin; öğrencilerimizin sağlıklı ve ulaşım güvenlikleri ile eğitimlerinde sürekliliğinin olumsuz etkilenmemesi bakımından gerekli tedbirleri almaları” istenerek, “Sürücülerin araçlarına kar tipi lastikleri takmaları, araçlarında çekme halatı ve zincir bulundurmaları ile vatandaşlarımızın toplu taşım araçlarını kullanmalarının yararlı olabileceği” vurgulandı.

  Kamuoyuna saygıyla sunulur.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
41 Kez Görüntülendi.
ÇEVRE HAFTASINDA ÖĞRENCİLER "ATMA " MESAJI VERDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
155 Kez Görüntülendi.
VATANDAŞ BULUŞMALARTI BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
551 Kez Görüntülendi.
HASAN GÜMÜŞ HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
180 Kez Görüntülendi.
NERİMAN YURDAKUL HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
252 Kez Görüntülendi.
CEZA İNFAZ PERSONEL GÜNÜ KIZILCAHAMAM'DA KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
492 Kez Görüntülendi.
VEYSEL DİJİTAL'DEN KAÇIRILMAYACAK DİGİTÜRK KAMPANYASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
258 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DAN ANKARA VALİSİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
652 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA BAYRAMLAŞMA
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
371 Kez Görüntülendi.
MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ KIZILCAHAMAM'DA ANMA TÖRENİNE KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
530 Kez Görüntülendi.
KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN