Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

CANKURTARANDA OTOBÜS YANDI

Başkent’te bir şehirler arası yolcu otobüsü, bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yoldan geçen sürücülerin uyarısı sonucu fark edilen yangında yolcular son anda kendilerini dışarı attı.

Başkent’te bir şehirler arası yolcu otobüsü, bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yoldan geçen sürücülerin uyarısı sonucu fark edilen yangında yolcular son anda kendilerini dışarı attı.

Olay, gece saatlerinde Bolu-Ankara Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Sivas istikametine giden Bekir Onur hakimiyetindeki 58 NY 858 plakalı şehirler arası yolcu otobüsü, Ankara’ya 100 kilometre kala Cankurtaran mevkinde mola verdi. Moladan sonra tekrar hareket eden otobüsün alt tarafı, 10 dakikada sonra henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

YOLCULAR SON ANDA KURTULDU

İddiaya göre, otobüsteki alevleri fark eden diğer sürücüler, araçlarından selektör yaparak, otobüs şoförünü uyarmak istedi. Uyarıları fark etmeyen otobüs sürücüsü Onur, otobüsün alt tarafı yandığı halde yola devam etti. Bunun üzerine TIR şoförü, TIR’ı otobüsün önüne çekerek, otobüsü durdurdu. Hemen otobüsü terk eden yolcular, kendi çabalarıyla bagajdaki eşyalarını kurtardı.

YEDEK ŞOFÖR YARALANDI

Vatandaşlarının ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bütün otobüsü saran alevlere müdahale etti. Otobüs kullanılamaz hale gelirken, yedek şoför Veli Gözükara ayağından yaralandı. Gözükara, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Yangın sırasında olay yerinden geçen AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, “Büyük bir faciayı atlattılar. Rabbim korudu. İnşallah bir daha bu tip hadiseler vuku bulmaz. Olay anından 2-3 dakika sonra ben olay yerine ulaştım. Otobüsün yanışını anbean seyrettik. Gerekli görüşmeleri yaptık, 15-20 dakika içerisinde otobüsün geleceği söyleniyor. Otobüs gelince de biz buradan ayrılacağız. Gerekli hukuki işlemler de yapılacak” diye konuştu.

“TIR’I OTOBÜSÜN ÖNÜNE KIRDI”

Alevleri fark ettikten sonra yolcu otobüsünü durduran TIR’ın sürücüsü ise, “Rampayı çıktıktan sonra, önde giden otobüsün arka kaputundan alevlerin çıktığını gördüm. Selektör yapıp korna çalmama rağmen otobüs durmadı. En son önüne kırmak zorunda kaldım. Yolcuları anca indirebildik” dedi. Yolcular, firmanın gönderdiği başka bir otobüsle yolculuklarına devam etti. Polis, ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA
Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1713 Kez Görüntülendi.
ESEN KESKİN ÇAMLIDERE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
538 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM’DA KIRSAL KALKINMAYA YÖNELİK PROGRAM YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
564 Kez Görüntülendi.
YILMAZ CANTÜRK HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
2157 Kez Görüntülendi.
YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CELAL YILMAZ GÖREVE BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
199 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM’DA PATİLERE UMUT OLAN ÖRNEK UYGULAMA
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
297 Kez Görüntülendi.
YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
537 Kez Görüntülendi.
ZAFER ARSLAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
174 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAMSPOR DEPLASMANDA RAKİBİNİ 3-0 YENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
489 Kez Görüntülendi.
BAŞKANLIĞA SELAHATTİN ÜNSAL SEÇİLDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
946 Kez Görüntülendi.
ÖLMEZ'DEN BAHÇELİ'YE ZİYARET