Kızılcahamam Belediyesi Özel halk otobüs işletmesi yeni bir karar aldı.
Sınırlı Sorumlu Kızılcahamam Otobüscüler ve Motorlu taşıyıcılar kooperatifi bugün yaptıkları genel toplantıda önemli bir karar aldı.
Kızılcahamam Özel Halk Otobüsleri Ankara’dan Kızılcahamam’a geldiğinde Giriş köprüsünden Soğuksu Milli parkı girişine kadar duraklarında durarak çıkacak. Soğuksu caddesi, Milli Egemenlik caddesi, Şehit Mehmet Erdem Caddesi ve Cengiz Topel caddesi istikametinden giriş lambalarından Terminale girecek.
Ücretsiz şehir içi taşımacılığı
Ankaradan Kızılcahamam’a gelen Kızılcahamam Belediyesi Özel Halk otobüsleri şehir içi duraklarında durarak hem Ankara’dan getirdiği yolcuyu indirecek hem de şehir içinde terminale kadar güzergah üzerinde ücretsiz taşımacılık yapacak. Soğuksu Milli Parkına kadar çıkacak olan özel halk otobüsleri soğuksudan aldığı yolcuyu Milli egemenlik caddesi, Şehit Mehmet Erdem caddesi ve Cengiz topel caddesinden (Başgimpa) önünden Kızılcahamam çıkış lambalarından terminale götürecek bu güzergah üzerinde inmek isteyen yolcuları da indirebilecek.
hasan soysal 11 Yıl Önce
işde sizin gibi otobüscülerede bu yakışır sizler bir harikasınız...
BİR KIZILCAHAMAM SEVDALISI 11 Yıl Önce
burada toki ve kadir bey öksüz kalmiş şehir içi 1tl alsinlar buralarida gezsinler daha canli ve daha yararli olurlar.
orhan saglam 11 Yıl Önce
Yerinde dogru olan bir karar
Hakan 11 Yıl Önce
geç kalınmış bişey ama olsun yinede güzel düşünce . .
şükran Tetik 11 Yıl Önce
Çok güzel.Teşekkür ederiz.