Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

AK PARTİ'DEN BASIN AÇIKLMASI

Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney Basın açıklaması yaptı.

Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney Basın açıklaması yaptı.

Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney Seçim Koordinasyon merkezinde yaptığı basın açıklamasındaİ “30 Mart 2014 günü gerçekleştirilecek  olan Mahalli İdareler Seçimlerinin Kızılcahamam’lı hemşehrilerimize ve Kızılcahamam’da yaşayan diğer tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi

Güney Sözlerine şöyle devam etti; “Kızılcahamam İlçe merkezi ve 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra hizmet alanına dahil olacak olan 104 köyümüze Merkezi Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından bugüne kadar çok güzel hizmetler verilmiştir.

Bilindiği gibi, bundan önce köylerimize İl Özel İdaresi tarafından hizmetler götürülüyordu. Ancak, 30 Mart’tan sonra bu hizmetler Kızılcahamam Belediyemiz ve Ankara Büyükşehir Belediyemiz tarafından verilecektir.

Kızılcahamam’a büyük önem veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek ve Merkezi Hükümeti temsilen Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Emrullah İşler’in katılımı ile 23 Şubat 2014 Pazar günü saat 11:30’da Akdoğan Köyü çıkışında araç konvoyu hazırlanarak misafirlerimiz karşılanacak.
Misafirlerin katılımı ile şehir merkezinde araç konvoyu yapılacak ve Saat 12:30’da Merkez Camii Önünde; Sayın Melih Gökçek ve Sayın Prof. Dr. Emrullah İşler ile beraber İlçemize yapacağımız hizmetleri sizlere anlatacağız. Tüm hemşehrilerimizin katılımını bekler selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney seçim çalışmalarında yaşanan bazı fiili hareketlerle karşılaştıklarını dile getirerek köy bölgelerine asılan afişlerin üzerlerinin karalandığı varsayımında bulunarak çirkin bir yaklaşım olduğunu iletti.


Yorumlar

ahmet 10 Yıl Önce

muhittin güney kim. ismini yeni duyuyorum.

Recep 10 Yıl Önce

nasıl olur deme atama dayatma başkan adayı mühittin güney,halkın tercihine,milletin talebine ipotek koyup darbe ile gelen aday tanımıyorsan tanı ilçe halkının kimi istediği anketlerde ve gönüllerde gönüllerin başkanı diye yazılı,şimdi ders verme zamanı.bu parti meselesi degil milleti hiçe saymanın cevabı omum için bizim çokun diyoruz çoşkun bizim partili degil ama bizim coşkun işte.

30 mart 10 Yıl Önce

30 marttan sonra tanıyacan inşallah

VATANDAŞ 10 Yıl Önce

adem arkadaşim.! sahi̇bi̇ olduğun dünya görüşünün parti̇si̇ seni̇ bi̇ri̇nci̇ sira, bi̇r numara yapmişti.! akp'deki̇ değeri̇n (7)nci̇ sira olmuş. fotoğrafta da eğreti̇ duruyorsun gi̇bi̇ sanki̇? kendi̇ni̇ zorlama dostum... umuyorum ki̇ i̇lkeleri̇ni̇ orada da savunabi̇li̇r,ümmet deği̇l yurttaş olursun...!

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
490 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
147 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
308 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1627 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
258 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
335 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
373 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
472 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1246 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4995 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU