Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

KIZILCAHAMAM`DA BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramı resmi bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü saat:10:30’da Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Kültür Merkezi Sultan Süleyman Salonunda yapıldı.

Kurban Bayramı resmi bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü saat:10:30’da Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Kültür Merkezi Sultan Süleyman Salonunda yapıldı.

Resmi bayramlaşma törenine İlçe kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, İlçe Jandarma Komutanı Onur Akyüz, Askerlik Şube Başkanı Onur Burak Gürleyen, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, CHP Bölge Milletvekili Gökhan Günaydın, Cumhuriyet Savcısı, Belediye Meclis Üyeleri , İl genel Meclis Üyeleri Siyasi Parti Teşkilatları, Çeltikçi Belediye Başkanı Hidayet Demirhan, Eski Belediye Başkanlarından Esen Ali Sezen, Sivil Toplum kuruluşları, Dernekler, Kamu Kurum ve Kuruluşların Mülki ve İdari Amirleri, Esnaflar ve çok sayıda Kızılcahamamlı katıldı.

Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı Belediye Başkanı Coşkun Ünal yaptı. Başkanı Coşkun Ünal Konuşmasında, birlik beraberlik mesajları ileterek Kurban bayramının herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi. Ardından bir konuşmada İlçe kaymakamı Mustafa Çit yaptı. Çit Konuşmasında Kızılcahamamlıların birlik beraberlik içinde olduğunu gördüğünü ve bu birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyerek herkesin bayramını tebrik etti. Son konuşmacı CHP Ankara Milletvekili Gökhan günaydın oldu. Günaydın Kızılcahamam bürokrasisinin ve Kızılcahamamlıların Kurban Bayramının Kutladığını belirtti. 

Resmi bayramlaşma töreni Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Huzurevi ziyareti yapıldı. Huzurevinde yapılan bayramlaşmada Asya Termal Otel personeli tarafından yaşlılar için müzik eğlence programı düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, Jandarma komutanı, Askerlik Şube Başkanı, Emniyet Müdürü ve Cumhuriyet Savcısı ile birlikte Şehit Polis Zekeriya Yurdakul'un ailesini ziyaret ederek Bayramlarını Kutlandılar.

Son olarak Belediye Başkanı Coşkun Ünal ve Belediye Başkan yardımcısı Cevat Yüce Kızılcahamam Devlet hastanesine geçerek hastaları ve personelin bayramını tebrik ettiler.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
538 Kez Görüntülendi.
AŞAĞI ÇANLI KÖYÜNDE GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
315 Kez Görüntülendi.
HOCALI ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
112 Kez Görüntülendi.
HOCALI ANMA PROGRAMINA DAVET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
441 Kez Görüntülendi.
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA İFTAR VERİLDİ.
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
627 Kez Görüntülendi.
ESYAV GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
307 Kez Görüntülendi.
İFTAR ÇADIRINDA İLK İFTAR YAPILDI
GÜNCEL
933 Kez Görüntülendi.
HEMŞERİMİZ BAKAN YARDIMCISI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
243 Kez Görüntülendi.
HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
242 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA GELENEKSEL İFTAR ÇADIRI KURULDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
180 Kez Görüntülendi.
YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİĞİ MİLLET BAHÇESİNDE DÜZENLENDİ