Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

İŞLER DOĞALGAZ'DAN YARARLANMAK İÇİN ACELE EDİN DEDİ

AK Parti Ankara Milletvekili Dışişleri Komisyonu Üyesi ve İSİPAB. Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Emrullah İşler Kızılcahamam'da başlatılan Doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti Ankara Milletvekili Dışişleri Komisyonu Üyesi ve İSİPAB. Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Emrullah İşler Kızılcahamam'da başlatılan Doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi.

Sabahın Erken saatlerinde Kızılcahamam'a gelen Bölge milletvekili Emrullah İşler Kızılcahamam Doğalgaz abone merkezine gelerek Kzılcahamam Doğalgaz A.Ş. Proje Müdürü Oğuzhan Soysal'dan doğalgazın ne aşamada olduğu hakkında bilgi aldı.

Bölge Milletvekili Doğalgaz abone merkezi ziyaretinin ardından beraberinde Kızılcahamam Doğalgaz A.Ş. Proje Müdürü Oğuzhan Soysal, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Demirtaş, Kızılcahamam Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Kemal Akın ,Kızılcahamam Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ve ilçe yöneticileri ile birlikte  Kızılcahamam Doğalgaz'ın İsmet paşa mahallesinde yapımı devam eden şehir besleme ve basınç düşürme istasyonları ile ilçemizin iki yerinde bulunan Gaz Regülatörlerini yerinde incelediler.

Bölgede incelemeler yapan Milletvekili Emrullah İşler'e rehberlik eden Proje Müdürü Oğuzhan Soysal konuşmasında "30 yıl boyunca Kızılcahamam ilçesinin doğalgaz ihtiyacını karşılayacak şehir besleme ve basınç düşürme istasyonumuzu getirip inşaatının % 95 ini bitirdik, önümüzdeki hafta Botaş’dan bir heyet gelecek yüksek basınç boru hattıyla bizim borumuz arasındaki 70 metrelik mesafeyi yaptığımız zaman buradaki çalışmalarımız tamamlayacağız” dedi. Diğer yandan ilçe içinde iki yerde bulunan Bölge Regülatörlerinin tanıtımı yapıldı. Bu regülatörler RMS-A istasyonundan gelen 19 bar doğalgazı 4 bara düşürüyor diyerek genel bilgi verdi.

Kızılcahamam Cengiz topel caddesi üzerinde bulunan reğülatörlerin incelenmesi sırasından konuşan Emrullah İşler; "Kızılcahamamlının isteği doğalgaz ilçemize kadar geldi fakat dağıtımı yapılmadı Kızılcahamam Doğalgaza ne zaman kavuşacak diye sorular soruluyordu, işte şimdi burada Koçoğlu firması tarafından dağıtımı yapılmış servis hatları çekilmiş rekor bir seviyede doğalgaz hatlarının döşendiği bir ilçedeyiz. böyle doğalgazı hızlı birşekilde dağıtımı yapılan başka bir ilçe yok, şunu da unutmamak gerekiyor Kızılcahamam'a doğalgazın gelmesinde en çok çaba sarf eden ve konuyu yakından takip eden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır buradan kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Ben hemşerilerimden rica ediyorum bu nimetin kıymetini bilsinler, şimdiden Kızılcahamamlılara hayırlı uğurlu olsun diliyoruz ve bu nimetten biran önce yararlanmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.













Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1655 Kez Görüntülendi.
TÜGVA YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1770 Kez Görüntülendi.
TRAFİK KAZASI BİR YARALI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
190 Kez Görüntülendi.
KÜÇÜK KEFENLER BÜYÜK SESSİZLİK SERGİSİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
5208 Kez Görüntülendi.
40 YIL ARADAN SONRA YENİDEN HASAT YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
327 Kez Görüntülendi.
ÇAM OTELE RESEPSİYONİST PERSONEL ALINACAK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
382 Kez Görüntülendi.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KIZILCAHAMAM'DA COŞKUYLA KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
662 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM’DA Kİ DAVET EVİNİZ HİZMETE BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
447 Kez Görüntülendi.
DÜNYA ŞAMPİYONU İSMAİL HAKKI BOSTANCI'DAN BASIN AÇIKLAMASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
2297 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ 90 BİL TL PROMOSYON ALDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
756 Kez Görüntülendi.
DOĞAN ERTEN HAKKA YÜRÜDÜ