Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

İMAM HATİP ORTAOKULU TAŞINDI

Geçtiğimiz yıl 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle yeniden faaliyete geçen Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu, geçtiğimiz yıl eski

Geçtiğimiz yıl 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle yeniden faaliyete geçen Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu, geçtiğimiz yıl eski Ticaret Meslek Lisesi binasında Rehberlik Araştırma Merkezi ile birlikte hizmet veriyordu. Mevcut okulun küçük olması, bu yıl İmam Hatip Ortaokulu’nda  birinci ve ikinci sınıfların eğitim görecek olmasından dolayı Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu; Ankara Valiliği’nin oluruyla bu eğitim öğretim sezonunda Kızılcahamam Lisesi’nin boş olan bir katında eğitim ve öğretimine devam edecek.

Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu  geçtiğimiz yıl eski Ticaret Meslek Lisesi binasında hizmete girmişti, fakat okulun şehre uzak olmasından dolayı öğrenciler okula gitmek için servis kiralamak zorunda kalmışlardı, öğle yemeği için şehre gidemekleri için yemeklerini okulda yemek zorunda kalıyorlardı. Servis ücreti ve yemek ücreti öğrenci velilerine belli bir maddi külfet oluşturuyordu.

Türkiye’de düz liselerin meslek liselerine veya Anadolu liselerine dönüşmesi nedeniyle 2013-2014 yılından itibaren Kızılcahamam Lisesi 1.sınıfa öğrenci kabul etmeyecek.

2013-2014 yılında 1. Sınıfa yeni öğrenci kabul etmeyen Kızılcahamam Lisesi’nde ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıflar eğitim ve öğretimlerine mezun olana kadar devam edecekler. Kızılcahamam Lisesi bütün öğrencilerini mezun edene kadar kendi binasında eğitim ve öğretime devam edecek.


Yorumlar

Öğrenci Velisi 11 Yıl Önce

İmam Hatip Ortaokulu öğrenci velisi olarak yapılan bu değişikliğe çok sevindim.Okulumuza yapılan haksızlık geçte olsa böylece ortadan kaldırılmış oldu.Çocuklar geçen yıl okula servisle gidiyorlardı.Bu çocuklarımız için zor oluyordu.Öğle yemeklerinde sıkıntılar oluyordu.Tüm bu sıkıntılara göğüs geren, emek veren saygıdeğer idarecilerimizden Allah razı olsun. Bazı engellemelere rağmen, ilçemizin en güzel okulunu bizlere layık görüp, emeği geçenlerden Allah razı olsun.Tekrar hayırlı olsun.

Osman DEMİREL 11 Yıl Önce

İdarecileriyle ve öğretmenleriyle ilçemizin güzide eğitim kurumlarından olan İmam Hatip Ortaokulunun ilçe merkezine taşınmış olması sevindirici bir haber. Hele ki oğlumu yazdırmış olmamdan dolayı da ayrıca sevindim. Hayırlı olur, eskiden olduğu gibi kendine, memleketine, ülkesine hayırlı ve faydalı insanlar yetiştirmeye devam eder inşallah.

öğrenci velisi 11 Yıl Önce

tüm engellemelere rağmen imam hatip ortaokulunun merkeze taşınmasına çok sevindim yakışan olmuş

ibrahim akın 11 Yıl Önce

imam hatip ortaokulu için isabetli bir karar verilmiş nasıl olsa lise boşalacak.hayırlı ve uğurlu olsun

liseli 11 Yıl Önce

her yeri imam hatip yapılıyor anadolu ögretmen lisesi de olabilrdıi yeni gelecek öğrenciler kantinde rezilllik çekçekler bu işlerde bi parti işi dönüyür mu dersiniz

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
62 Kez Görüntülendi.
KUR’AN KURSU KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
231 Kez Görüntülendi.
VAHİTTİN ÜNLÜ HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
663 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
230 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
478 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1827 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
284 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
353 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
384 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
490 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI