banner94

Yaşar YILDIRIM

Yaşar YILDIRIM
 1956 Yılında Kızılcahamam’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kızılcahamam’da tamamladıktan sonra yüksek tahsiline Ankara Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü’nde devam etti. Çeşitli sosyal derneklerde görev aldı. 1980 yılında Ülkü Ocakları Derneği genel başkanlığını yaptı.

Gazete ve dergilerde makale ve bilimsel yazılar yazdı. Yayımlanmış eserleri vardır. 1991 genel seçimlerindeki ittifakta RP listesinden MHP milletvekili adayı oldu. Seçim sürecinde farklı tavırlarıyla dikkat çekti ve Türkiye genelinde en çok tercih oyu alan 5.kişi oldu.

1994 seçimlerinde Kızılcahamam Belediye Başkanlığına seçildi. Gelişimci yönetim anlayışıyla Kızılcahamam’ı termal turizmin merkezi haline getirdi. Kızılcahamam’ın “Türkiye’nin Davos’u” diye anılmasını sağlayan yatırımları gerçekleştirdi. Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nin kurucu başkanlığını yaptı. 2000-2002 yılları arasında MHP Ankara İl Başkanlığı görevini yürüttü. Evli ve iki çocuk babasıdır.

(2013) Halen MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi olarak Milliyetçi Hareket Partisinde Görev yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner83

banner26