banner94

KIZILCAHAMAMSPOR’A BEYAZ SAYFA

Spor Toto 2. Lig 2012-2013 sezonu grupları belli oldu.

KIZILCAHAMAMSPOR’A BEYAZ SAYFA

Spor Toto 2. Lig 2012-2013 sezonu grupları belli oldu.

02 Temmuz 2012 Pazartesi 19:08
2864 Okunma
KIZILCAHAMAMSPOR’A BEYAZ SAYFA

Spor Toto 2. Lig 2012-2013 sezonu grupları belli oldu.

Ankara Marriott Otel'de yapılan ve Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerinin yanı sıra kulüp temsilcilerinin de hazır bulunduğu kura çekiminde gelecek sezonun grupları belirlendi.

2012-2013 sezonunda Spor Toto 2. Lig 2 grupta, oynanacak.

Spor Toto 2. Lig'de Kırmızı ve Beyaz olarak 2 ayrı grup'ta 17'şer takım, mücadele edecek.

Maç takviminin daha sonra açıklanacağı 2. Lig'de, gruplar şu şekilde oluştu:

KIRMIZI GRUP: Tarsus İdmanyurdu, BUGSAŞ Spor, Çankırıspor, Fethiyespor, Bandırmaspor, Bozüyükspor, Kahramanmaraşspor, Giresunspor, Nazilli Belediyespor, Hatayspor, Sarıyer, İstanbul Güngörenspor, Tepecikspor, Pendikspor, Turgutluspor, Ünyespor, Sakaryaspor

BEYAZ GRUP: Konya Torku Şekerspor, Kızılcahamamspor, Beypazarı Şekerspor, Alanyaspor, Balıkesirspor, İnegölspor, Yeni Malatyaspor, Ofspor, Denizli Belediyespor, İskenderun Demirçelikspor, Bayrampaşaspor, Gaziosmanpaşaspor, Eyüpspor, Kırklarelispor, Altay, Tokatspor, Körfez Futbol Kulübü

 

KIZILCAHAMAM SPOR CELAL KIBRISLI İLE ANLAŞTI

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kızılcahamamspor, teknik direktörlük görevi için Celal Kıbrızlı ile 2 yıllığına anlaştı.

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nde yapılan imza törenine, Kızılcahamamspor Yönetim Kurulu Üyeleri, genel menajer Zafer Önder İpek'in yanı sıra Kıbrızlı ve teknik ekipte görev alacak isimler katıldı. İmza töreninde konuşan Celal Kıbrızlı, teknik adam olarak çalıştıkları kulüplere hizmet vererek başarıyı getirmeye çalıştıklarını belirterek, ''Hedefimiz Türk futboluna hizmet vermek, hepimiz Türk futbolunun birer neferiyiz, Kızılcahamamspor’ da da başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum'' dedi.Yönetim ve teknik ekip olarak bir yumak oluşturacaklarını ifade eden Kıbrızlı, ''Yapacağımız transferlerle hedefimizi ileriye götüreceğiz. Altyapımızla da Türk futboluna yeni gençleri kazandırmak için uğraşacağız. Kızılcahamaspor'u tercih etmemdeki neden, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal ve Kızılcahamaspor Kulübü Başkanı Erkan Özbey oldu'' diye konuştu.

 

Kulüp genel menajeri Zafer Önder İpek ise başarı için gereken kriterlerin hepsini yerine getirdiklerini kaydederek, şunları söyledi: ''Biz üzerimize düşeni yaptık, şimdi de topu Celal hocama atıyoruz. Kızılcahamamspor'un hedeflediği başarı için Celal hocama güveniyoruz. Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı planlıyoruz. Kulüp olarak hiçbir borcumuz yok. Altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncuları başka kulüplere vererek kulübün mali yapısına katkı sağlamaya çalışacağız. Bu konuda Gençlerbirliği'ni örnek alıyoruz ama başarılarımızla Gençlerbirliği'nin de ötesine geçmeyi hedefliyoruz.'' dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26