banner94

TARAFTARIN DİKKATİNE

Kızılcahamamspor A.Ş. yönetimi tarafından taraftarın önümüzdeki müsabakalarda daha dikkatli olmaları hakkında açıklama yaptı.

TARAFTARIN DİKKATİNE

Kızılcahamamspor A.Ş. yönetimi tarafından taraftarın önümüzdeki müsabakalarda daha dikkatli olmaları hakkında açıklama yaptı.

12 Nisan 2012 Perşembe 12:25
2108 Okunma
TARAFTARIN DİKKATİNE

Kızılcahamamspor A.Ş. yönetimi tarafından taraftarın önümüzdeki müsabakalarda daha dikkatli olmaları hakkında açıklama yaptı.

KIZILCAHAMAMSPOR’ UMUZA GÖNÜL VEREN DEĞERLİ TARAFTARLARIMIZ

Sahamızda oynadığımız müsabakalarda bazı taraftarlarımızca yapılan çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle aldığımız para cezaları nedeniyle kulübümüzün yaşadığı mali kayıplar ve tekrarı halinde yaşayacağımız daha ağır maddi cezalar ile ayrıca, seyircisiz oynama ve saha kapatma cezaları ile karşılaşma riskimiz nedeniyle kulübümüz, ilçemiz ve sizler için büyük önem arz eden kalan müsabakalarımıza yönelik hatırlatma yapmak ve destek talep etmek amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

Son olarak; sahamızda Bandırmaspor ile oynadığımız müsabakada kapalı tribünlerde yer alan 100-150 kişilik bir grubumuzun yapmış olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle kulüp olarak Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6.000.-TL para cezasına çarptırıldık. Hatırlanacağı üzere daha öncede Körfez FK. müsabakasında sahaya sadece 8 adet konfeti atıldığı için 7.500.-TL,Eyüpspor müsabakasında ise protokol ve kapalı tribünlerde meydana gelen kavga nedeniyle 9.500.-TL para cezası almıştık.

Futbol Disiplin Talimatı’ nda saha ve seyirci olayları ile çirkin ve kötü tezahüratta bulunmanın karşılığı olarak kulüplere ağır para cezaları, tekrarı halinde seyircisiz oynama cezası ve saha kapatma cezaları verilmektedir. 

Sezon başından beri kötü tezahüratta bulunmayan ve centilmenliği ile ön plana çıkan siz değerli taraftarlarımıza, kulübümüzün bu tür cezalar ile karşılaşmaması, sahamızda oynama avantajını kaybetmemek, ayrıca kendi sahamızda oynayacağımız kalan 3 müsabakada takımınızı izlemekten mahrum kalmamak için, bununla birlikte bütçesi ve gelir kaynakları kısıtlı olan KIZILCAHAMAMSPOR’ umuzun menfaatlerini ve geleceğini düşünerek, sizleri bundan sonraki müsabakalarımızda çirkin ve kötü tezahüratta bulunulmamasını, rakip takım ve taraftarlarının tahrikleri karşısında dahi herhangi bir olaya sebebiyet verilmemesini önemle hatırlatırız.

Siz değerli taraftarlarımızın da bu durumlara karşı gerekli olan hassasiyeti göstereceğine olan inancımız tamdır. Futbol Federasyonuna ödemek zorunda kalacağımız şimdiden 23.000.-TL’ yi bulan para cezaları yerine, bu paranın futbolcularımıza ödenmesi yada kulübümüz için yatırım yapmanın kulüp, Kızılcahamamspor halkı ve taraftarları olarak hepimizin ortak arzusu olacağını biliyoruz.

Değerli taraftarlarımız bu takım sizlerin. Takımınızı her zaman olumlu yönde destekleyeceğiniz ve takımınıza sahip çıktığınız için sonsuz teşekkür ediyoruz.



Sevgi ve saygılarımızla.

KIZILCAHAMAMSPOR A.Ş.

YÖNETİM KURULU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
namık kemal 2012-04-12 17:55:43

iddaadan qelen para cezayı ödemeye yeter sanırım....

Avatar
kemal celik 2012-04-13 00:54:08

iddaadan gelen parayi surekli cezaya odesin o zaman yonetim futbolculara ne odenecek peki.yazok degilmi 23000 liraya

Avatar
namık kemal 2012-04-13 21:28:52

iddaaya mı qüvendiniz iddaa yokken ne veriliyidu futbolulara iddaa yan qelir yan qelirle kapatsınlar işte

banner89

banner83

banner26