banner94

KIZILCAHAMAMSPOR’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Kızılcahamamspor, bugün oynadığı Eyüpspor maçı sonrasında yaşanan tatsız olayların tamamen rakip takım yöneticilerinin tahrikinden meydana geldiğini açıklad

KIZILCAHAMAMSPOR’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Kızılcahamamspor, bugün oynadığı Eyüpspor maçı sonrasında yaşanan tatsız olayların tamamen rakip takım yöneticilerinin tahrikinden meydana geldiğini açıklad

24 Şubat 2013 Pazar 22:01
1405 Okunma
KIZILCAHAMAMSPOR’DAN BASIN AÇIKLAMASI


Kızılcahamamspor, bugün oynadığı Eyüpspor maçı sonrasında yaşanan tatsız olayların tamamen rakip takım yöneticilerinin tahrikinden meydana geldiğini açıkladı.

Kızılcahamamspor yöneticilerinin yaptığı basın açıklamasında; Kızılcahamam’ın bir Anadolu İlçesi olduğunu ve Kızılcahamamsporun da Anadolu takımlarından biri olduğunu unutulmamasını dile getirerek sözlerine şöyle devam etti.

“Maçın bitiş düdüğü ile birlikte maçı misafir tribününden izleyen Eyüpspor Başkanı Şevket Sever ve iki kulüp yöneticisi sahaya girerek önce karşılaşmanın hakemine terbiyesiz hareketlerde bulunup hakaretler etti ve hakemin yanından uzaklaştırıldı. Soyunma odalarının bulunduğu karşı tribüne doğru yürüyerek hem Kızılcahamamspor taraftarını hem de Kızılcahamamspor yöneticilerini tahrik edici davranışlarda bulundu.  Bunların yanı sıra Eyüpspor futbolcuları taraftarlarımıza hareketler yaparak yöneticilerimizi ve taraftarlarımızı tahrik etiler. Tribüne yapılan bu ahlaksız saldırıda kendi futbolcularıyla birlikte, çıkış tribününde bulunan Kızılcahamamspor Onursal Başkanı ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal ‘a da hakaret ve fiziki saldırıda bulundular. Belediye Başkanımız Coşkun Ünal ve Kulüp Yöneticilerimiz rakip takım yönetici ve futbolcularının herhangi bir kötü muameleye maruz kalmamaları için çalışıyorlardı, bu esnada rakip takım teknik direktörü Murat Şahin soyunma odalarına giriş koridorunda ki kapı camına yangın tüpü ile vurarak kırdı. Soyunma odalarının camlarını da kıran rakip takım kalecisi kırdığı camların akıbetine uğrayarak kolundan yaralandı. Olay yerine gelen Kızılcahamam Emniyet müdürü kendini tanıtmasına rağmen Emniyet müdürüne de karşı gelindi. Kapıda yığılan taraftarı sakinleştiren Belediye Başkanımız Coşkun Ünal büyütülecek bir durumun olmadığını ve herkesin sessizce dağılmasını istedi.

Kızılcahamamspor Yöneticilerinin, Güvenlik görevlilerinin, Emniyet mensuplarının bütün iyi niyetli çabalarına rağmen bu olayları sakinleştirmeye ve yatıştırmaya çalışırken, Daha önceki olaylardan sabıkalı Eyüpspor Başkanı Şevket Sever ve kardeşi, ayrıca Teknik direktörleri (Eski Futbolcuları) Murat Şahin olayları daha da büyütmeye çalışıp soyunma odalarında büyük tahripler oluşmasına sebep olmuştur.

Bu kişiler çok masum olmamakla birlikte Serhat Akın’ın Silahlı ve bıçaklı saldırıya uğraması, Sezonun ilk devresi Eyüpspor Kızılcahamamspor maçında Kızılcahamamspor Kulüp başkanı Erkan Özbey ve Ailesine yapılan hakaretler , gecen sezonki Kızılcahamamspor Eyüpspor karşılaşmasını şeref tribününde izleyen Şevket Sever, futbolcularımıza hakaretler ederek saygısız hareketlerde bulunması ve Eyüpspor  - Altay maçında olaylar çıkaran Şevket Sever  sabıkalanıp hak mahrumiyeti alarak kulübüne ağır para cezalarının gelmesi ne sebep olmuştur. Daha bir sürü taraftar olayları bu takımın nasıl bir futbol anlayışı olduğunu ortaya koymaktadır.

Bu olaylarda hiçbir suçu günahı olamayan Kızılcahamamspor’un, gerek taraftarın, gerek yöneticilerin, Kızılcahamamspor Onursal başkanı ve Belediye Başkanımız Coşkun Ünal’ın tüm iyi niyetli çabalarına rağmen yazılı Ulusal basında ve sosyal medyada Futbolcuları Eser Yaylanın Maçın 22. Dakikasında burnunda sakatlanarak oyundan çıkmasını ve Kaptanları Levent Turan’ın yine maç esnasında kaburgalerindan sakatlanmasını tamamen bu olaylara bağlamarı bu kişilerin acizliğinin birer göstergesi olup suçlu Kızılcahamamlılarmış gibi göstermelerini esefle kınıyoruz.

Bu olaylarla ilgili maçın gözlemcileri gerekli raporlarını yazmışlar ve Türkiye Futbol Federasyonuna sunmuşlardır. Sürecin sonucunu bekleyip göreceğiz” dediler.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26