banner94

KIZILCAHAMAMSPOR'A DESTEK GECESİ DÜZENLENDİ

Türkiye Profesyonel 2. Ligde mücadele veren Kızılcahamamspor için Birlik Beraberlik gecesi düzenlendi.

KIZILCAHAMAMSPOR'A DESTEK GECESİ DÜZENLENDİ

Türkiye Profesyonel 2. Ligde mücadele veren Kızılcahamamspor için Birlik Beraberlik gecesi düzenlendi.

22 Şubat 2013 Cuma 23:59
2360 Okunma

Türkiye Profesyonel 2. Ligde mücadele veren Kızılcahamamspor için Birlik Beraberlik gecesi düzenlendi.

22 Şubat 2013 Cuma günü saat 19:00’da İller Bankası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Kızılcahamamspor’a destek ve birlik beraberlik gecesine; Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Erdem,   Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Kızılcahamamspor Onursal Başkanı Coşkun Ünal, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Uğur Tekin, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım,   Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce ve Belediye Meclis Üyeleri, Keçiören Belediyesi Eski Başkanı Turgut Altınok, Kızılcahamam Belediyesi Eski Başkanları Esen Ali Sezen, Yaşar Yıldırım, Kızılcahamamspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özbey ve Yöneticileri, Kızılcahamamspor Futbolcuları, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İşadamları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 Akşam yemeği ile başlayan programda ilk olarak  Kızılcahamam Belediyesi Yabanabat Seymen Alayı Oyunlarını sergiledi. Daha sonra Kızılcahamamlı hemşerimiz olan Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci salondakilere selamlama konuşması yaptı. Daha sonra sırasıyla Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Erdem Kızılcahamamspor’a destek olduklarını söyleyerek liğde başarılar dilediler.

Kızılcahamamspor’un kuruluşundan günümüze kadar olan zamanı slayt gösterisiyle salondakilere izletildi. Kızılcahamamspor Birlik Beraberlik Gecesi Kızılcahamamlı Oğuzhan’ın söylediği türkülerle sona erdi.

Kızılcahamamspor yararına düzenlenen Birlik Beraberlik Gecesinde; programa katılan işadamların takıma maddi destekte bulundular. 

Erdoğan Gönülcü: 50 Bin TL
, Salih Bezci: 40 Bin TL, Erol Gökmen: 40 Bin TL, Ahmet Eser 30 Bin TL, Fevzi Kiraz: 20 Bin TL, İsmail Saruhan: 20 Bin TL, Halit Gök: 20 Bin TL, Yakup Keleş: 15 Bin TL, Tuncay Aslangül: 10 Bin TL, Ali Arınmış: 10 Bin TL, Adem Yıldız: 10 Bin TL, Fikri Özçelik: 5 Bin TL, Zeki Akın: 5 Bin TL, Osman Koca: 5 Bin TL, Celalettin Uludağ: 5 Bin TL, Taner Özgen: 5 Bin TL, Halil Tamer: 5 Bin TL

Tarafından destek sağandı. Salon girişinde Kızılcahamamspor logolu ürünler satışa sunuldu.



























Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26