banner94

KIZILCAHAMAMSPOR TRABZONDA

Profesyonel 2. Ligde mücadelesine devam eden Kızılcahamamspor son deplasmanı na 1461 Trabzon ile karşılaşacak.

KIZILCAHAMAMSPOR TRABZONDA

Profesyonel 2. Ligde mücadelesine devam eden Kızılcahamamspor son deplasmanı na 1461 Trabzon ile karşılaşacak.

11 Mayıs 2012 Cuma 18:57
1783 Okunma
KIZILCAHAMAMSPOR TRABZONDA
Profesyonel 2. Ligde mücadelesine devam eden Kızılcahamamspor  son deplasmanı da 1461 Trabzon ile karşılaşacak.

Türkiye Futbol federasyonu tarafından 2. Lig takımlarının 34. Hafta maçları 12.05.2012 cumartesi gününe alınarak takımlar maçlarını cumartesi günü saat 14:30’da oynayacak. 1461 Trabzon Kızılcahamamspor karşılaşması için bu gün sabah saatlerinde Esenboğa hava alanından hareket eden takımımız öğle saatlerinde Trabzona inerek  Sandal Otele yerleşti. Kızılcahamamspor oyuncuları Cuma namazından sonra otel sahasından 1461 Trabzonspor’u evinde mağlup etmek için antrenmanlara başladı.

Kafile ile birlikte Trabzon’a giden yöneticilerin yanı sıra genel kaptan Erkan Özbey Memleketi Rize’nin  Kendirli ilçesi Kofin köyünü ziyaret ederek Dedesi Hiddet ve şiddetini yutan insanlara ışık tutan Mekke’de, Medine’de, Şam’da vaiz veren cehaleti  yere seren Anadolu’nun en kuvvetli seyyar vaizi Bütün hocaların başkanı Ankara’nın ve Rize’nin  çete başkumandanı Merhum  Hacı Hafız  Esat Özbey’in mezarını ziyaret ederek dua etti.

Kızılcahamamspor Trabzon’dan umutlu ayrılmayı planlıyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26