banner94

KIZILCAHAMAMSPOR İSİM DEĞİŞTİRİYOR

Türkiye Spor Toto 2.lig’de mücadele eden Kızılcahamamspor Gölbaşıspor olarak değişeceği açıklandı.

KIZILCAHAMAMSPOR İSİM DEĞİŞTİRİYOR

Türkiye Spor Toto 2.lig’de mücadele eden Kızılcahamamspor Gölbaşıspor olarak değişeceği açıklandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Temmuz 2014 Cuma 10:53
2332 Okunma
KIZILCAHAMAMSPOR İSİM DEĞİŞTİRİYOR

Türkiye Spor Toto 2.lig’de mücadele eden Kızılcahamamspor Gölbaşıspor olarak değişeceği açıklandı.

Kızılcahamam Spor Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özbey 10.07.2014 Perşembe günü saat:11.00’da Twitter de yaptığı açıklamada Kızılcahamamspor’un Gölbaşıspor olacağını açıkladı.

Başkan Özbey Twitter de paylaştığı yazısında;

Kızılcahamamspor yönetim kurulu olarak almış olduğumuz karar gereği takımın ismini Gölbaşı spor A.Ş. olarak değiştireceğiz.

Kızılcahamam’da kaldığımız süre zarfında bizden desteğini esirgemeyen başta eski belediye Başkanı Sn. Coşkun Ünal’a çok teşekkür ederiz.

Yine bizleri bağrına basan Kızılcahamam halkına ve ilçe stad personeline ilçe belediye personeline çok teşekkürler ederiz.

Kızılcahamam’da kaldığımız süre boyunca bizlerle beraber mesai harcayan yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Cumartesi günü yapacağımız genel kurul ile isim değişikliğini onaylayacağız. Hafta başında Federasyona evrakları gönderip tescil ettireceğiz.

Twitter atan Başkan Özbey Kızılcahamamspor’a destek veren herkese bu şekilde teşekkür ederek Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda Kızılcahamamspor’un isminin Gölbaşıspor olarak değiştirileceğini açıkladı.

2011 yılında Pursaklarspor ismini Kızılcahamamspor a taşıyan takım yönetimi, profesyonel 2. Ligde  3 sezon boyunca Kızılcahamam’ın ismini taşıyarak Kızılcahamam’ı Türkiye’nin Çeşitli bölgelerinde ki küçüklü büyüklü futbol takımlarıyla tanıştırdı. Kızılcahamam’da yapılan Karşılaşmalarda takımlarına sahip çıkan Kızılcahamam taraftarının destekleriyle ligde mücadele eden takımı 3 sezon boyunca Kızılcahamam’ın yerel Basını’da yalnız bırakmadı.


Son Güncelleme: 11.07.2014 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
angel 2014-07-11 11:43:25

futbola elveda.artık stadda güreş takımını izleriz.

Avatar
Kızılcahamamsporlu Ahmet 2014-07-11 17:28:52

kızılcahamamspor burada kalmalı.bu hatadan bir an önce dönülmeli sayın başkanı uyarıyorum.sporu seven çok kişi var kızılcahamamda ve insanlar kızılcahamamspor maçlarını takip ediyor.ayrıca reklam olarakda çok yerde iyi reklam oluyor.takımın yöneticileri hafta sonu karar alacakmış,bu karardan çevirin ve bu büyük yanlıştan dönülsün.

Avatar
hakan cakmak 2014-07-12 14:37:53

futbol spor değil ticaret olmuş,yaziklar olsun.

Avatar
güreşçi 2014-07-12 17:58:08

Stadda güreş izleriz diyen zat belki yukarıda festival alanına bile gelmiyon dur spor salonuna bile gelmiyon dur ilçemizin çocuklarını izleyip onlara destek olmak için.. Nerden çıkıyor bu olaya güreşi yapıştırmak.. Stad da güreş takımını izlemek ne ayak.. O kadar izlemek iztiyorsan biz spor salonunda çalışıyoruz geleni de kovmuyoruz. Misafirlerimiz başımız gözümüz üstüne... Anlamıyorum bi güreşçi olarak neredeyse her spor olayında bi güreşe çamur atılmaya çalışılıyor.. Milletin derdi ney.. Başarılı diye mi cekilmiyor bu çocuklar...

banner89

banner83

banner26