banner94

KIZILCAHAMAM ÜNYEYİ TERLETTİ.

Spor toto 2. lig Kırmızı gurupta mücadele eden Kızılcahamamspor Ünyespor’u 1-0 yendi.

KIZILCAHAMAM ÜNYEYİ TERLETTİ.

Spor toto 2. lig Kırmızı gurupta mücadele eden Kızılcahamamspor Ünyespor’u 1-0 yendi.

22 Nisan 2012 Pazar 17:57
2524 Okunma
KIZILCAHAMAM ÜNYEYİ TERLETTİ.
  Spor toto 2. lig Kırmızı gurupta mücadele eden Kızılcahamamspor Ünyespor’u 1-0 yendi

 

     Kırmızı grup takımlarından 28. hafta karşılaşması Kızılcahamamspor  Ünyespor’u ağırladı. Maçın başlaması ile birlikte sert oyun sergileyen futbolcular karşısında hakem tarafından ilk yarıda her iki takım oyuncularından Gökhan Solak 34', Cemal Taşlı 30' dakikalarda sarı kart gördü. İlk yarı golsüz tamamlandı. Ünyesporlu 40 kişilik taraftar misafir takım tribününden yaptıkları tezahüratlar ile Kızılcahamamspor taraftarını tahrik ederek ortamı kızıştırdılar. Maçın ikinci yarısında 58. dakikada Hüseyin Korkmaz’ın ayağından gelen gol ile Kızılcahamamspor 1-0 öne geçti. Üstün’ün kaçırdığı mutlak goller Ünyespor’u terletti. Yine sertleşen maçta hakem 2 sarı kart daha gösterdi. 88. dakikada Kızılcahamamspor Gökhan Solak’ın ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek takım 10 kişi kaldı.

 

     Taraftarların sevinci rakip takım taraftarlarının zorlarına gitmesinden dolayı misafir takım tribünündeki oturakları kırdılar. Bu durum TFF temsilcileri tarafından gözlenmesi ve verilen zararın hak edene kesilmesi gerekmektedir.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26