banner94

HEDEF 2016 OLİMPİYATLARI

Kızılcahamam Belediyesi spor kulübü güreş takımı olarak nihai hedefin 2016 olimpiyatları olduğunu ifade eden antrenörler Halil Yılmaz;

HEDEF 2016 OLİMPİYATLARI

Kızılcahamam Belediyesi spor kulübü güreş takımı olarak nihai hedefin 2016 olimpiyatları olduğunu ifade eden antrenörler Halil Yılmaz;

21 Şubat 2013 Perşembe 16:53
1260 Okunma
HEDEF 2016 OLİMPİYATLARI

Kızılcahamam Belediyesi spor kulübü güreş takımı olarak nihai hedefin 2016 olimpiyatları olduğunu ifade eden antrenörler Halil Yılmaz; Mehmet Çetin ve Hüseyin Koçak, Ellerindeki faal olan, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerindeki 105 güreşçi ile disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini, aynı zamanda 2012-2013 sezonunda 1. Lig Serbest ve Greko-Romen dallarında da liglere katılacaklarını, Ankara il şampiyonalarında, minikler ve yıldız güreşçilerin mütemadiyen 1. ve 2. Olarak madalya aldıklarını söyleyerek ilçe halkından kendilerine destek olunmasını, sporcu akışının sağlanmasını istediler.

Bu konuda Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal’da her zamanki gibi güreş takımının bütün ihtiyaçlarını karşılayacaklarını, çalışmalarının alt yapısını oluşturmak için Başkan Yardımcısı Cevat Yüce Başkanlığında Yusuf Bayrakçı, Cem Oktay Ünal ve Mustafa Sarı’dan oluşan bir ekip oluşturulduğunu bu ekibin 2016 olimpiyatlarının çalışmalarına büyük bir hızla destek vereceklerini ifade ettiği belirtildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26