banner94

EYÜPSPOR BERABERLİĞE TAHAMMÜL EDEMEDİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kızılcahamamspor Eyüpspor 2-2 berabere kaldı.

EYÜPSPOR BERABERLİĞE TAHAMMÜL EDEMEDİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kızılcahamamspor Eyüpspor 2-2 berabere kaldı.

24 Şubat 2013 Pazar 17:18
2512 Okunma
EYÜPSPOR BERABERLİĞE TAHAMMÜL EDEMEDİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kızılcahamamspor  Eyüpspor 2-2 berabere kaldı.

Kızılcahamam İlçe Stadında oynanan müsabakada Kızılcahamamspor  19. Dak. Samet Katanalp topu filelerle buluşturarak Kızılcahamamspor 1-0 öne geçti Kızılcahamamspor atak üstüne atak geliştirdi fakat birtürlü gol bulamadı ilk yarı Kızılcahamam’ın üstünlüğü ile 1-0 kapandı. Maçın ikinci yarısında rakip Eyüpspor futbolcusuna ceza sahası içinde yapılan faule hakem penaltı verdi. Maçın 60. Dakikasında Savaşın kullandığı penaltıdan gelen gol ile durum 1-1 oldu. Yine sağ kanattan Eyüpspor bir atak daha geliştirerek 65. Dak. Güngör durumu 2-1 yaptı. Ev sahibi takım Kızılcahamamspor Eyüp karşısında 2-1 yenik durumda iken hakemin 4 dak. uzatma göstermesiyle Kızılcahamamspor korner atışını değerlendirerek 90 + 4’de Serkan’ın ayağından gelen gol durumu 2-2 yaptı maç bu skor ile sona erdi.

Maçın bitmesiyle birlikte hakeme, maçı 4 dakikadan fazla oynattın idealarıyla itiraz eden Eyüpsporlu futbolculara, Hakem kararının kesin olduğunu ve maç 2-2 berabere bittiğini belirtti.

Söylenerek sahadan ayrılan Eyüpsporlu  futbolcular, maç içerisinde sakatlanan eyüpspor futbolcusunu bile geçmiş olsun diye alkışlatan Kızılcahamamspor  taraftarına küfrederek taraftarı tahrik etti. Kızılcahamamspor  yöneticileri ile Eyüpspor yöneticileri arasından tartışma yaşandı. Eyüp spor yöneticisi eline aldığı yangın söndürme tüpü ile stat giriş camını kırdı ve cam kırığı Eyüpspor Kalecisi Gökhan’ın yaralanmasına sebep oldu. Olaya Polis ve güvenlik güçleri müdahale ederek konuk takım sahadan ayrıldı.

Kızılcahamamspor: 2 - Eyüpspor 2

Stat: Kızılcahamam Şehir

Hakemler: Volkan Şeker, Metin Cebeci, Özcan Genel

Kızılcahamamspor: Volkan, Gökkan,(67. Dak Mehmet Yılmaz), Sebahattin, Erdi, Erhan, Mülayim, (80. Dak. İbarhim), Hasan, Hüseyin Bak, Mehmet, Samet, (76. Dak Müseyin Korkmaz), Serkan,


Eyüpspor:  Gökhan, Uğur, Ali, (46. dakCem), Mustafa, Eser (22 dak Okan), Soner, (47. Dak Başaran), Mehmet, Selahattin, Savaş, Levent, Güngör

Goller: Dk. 19 Samet, 90+ 4 Serkan  (Kızılcahamamspor), Dk. 60 Penaltı Savaş, Dak 65  Güngör (Eyüpspor)

Sarı kartlar: Dk. 46 Levet, Dk  57 Mustafa, Dk 82 Selahattin (Eyüpspor)


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26