banner94

BÜLENT UYAR HAFTAYI DEĞERLENDİRDİ

U-17 DEN BURUK VEDA K.HAMAM BEL U/17- 3 TKİ SPOR U/17 5

BÜLENT UYAR HAFTAYI DEĞERLENDİRDİ

U-17 DEN BURUK VEDA K.HAMAM BEL U/17- 3 TKİ SPOR U/17 5

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Kasım 2017 Pazartesi 23:53
618 Okunma
BÜLENT UYAR HAFTAYI DEĞERLENDİRDİ
U-17 DEN BURUK VEDA           

K.HAMAM BEL U/17-     3              TKİ SPOR U/17       5

K.HAMAM BEL.U/17 FUTBOL TAKIMI 2017/2018 SEZONU SON MAÇINDA GRUBUN LİDERİ TKİ SPOR İLE MUHSİN ERDOĞAN SPOR KOMPLENKSİNDE KARŞILAŞTI.OYNANAN MUSABAKADA ELİNDEN GELENİ YAPAN EKİBİMİZ İKİ DEFA ÖNE GEÇMESİNE RAĞMEN BUNU KORUYAMAYADI VE TAKIMIMIZ MAÇI 5/3 KAYBETTİ.2017/2018  SEZONU U-19 TAKIMIMIZ 1.AMATÖR GENÇ KÜMEDE MUCADELE EDECEKTİR.KURA ÇEKİMİ BU AY İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞECEKTİR.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HERŞEY YALAN ANKARAGÜCÜ GERÇEK      -ANKARAGÜCÜ-2      DENİZLİSPOR       1

BU SENE OYNADIĞI FUTBOLLA HERKESİN BEĞENİSİNİ KAZANAN ANKARAGÜCÜ TAKIMI BU HAFTA SONU  DENİZLİ SPOR İLE OYNADIĞI MUSABAKAYI 2-1 KAZANDI.İLK YARISI 1-1 TAMAMLANAN MUSABAKANIN İKİNCİ YARISINDA ÜSTÜN BİR OYUN SERGİLEYEN BAŞKENT EKİBİ MAÇI 2-1 KAZANMASINI BİLDİ.BÖYLELİKLE 2.SIRAYA YÜKSELEN ANKARA EKİBİ HIZLI ADIMLARLA SÜPER LİG YOLUNDA İLERLEMEKTE…………..AYIĞINA TAŞ DEYMESİN ANKARAGÜCÜ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

ASLANI KEDİ YAPTILAR          BAŞAKŞEHİR 5        GALATASARAY   1

 

SÜPERLİGİN KÜÇÜK DEVİ BAŞAKŞEHİR BU HAFTA GALATASARAY I 5/1 YENEREK BÜYÜK BİR FUTBOL DERSİ VERDİ.90 DAKİKA SAHADA VARLIK GÖSTEREMEYEN TUDOR VE EKİBİ GOMEZİN CILIZ ATAKLARIYLA Bİ ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞSADA  HİÇ DURMAYAN ORTA SAHALARIYLA VE UYUMLU FORVETLERİ ADOBEYAR İLE SONUCA GİDEN BAŞAKŞEHİR ASLANI KEDİYE ÇEVİRDİ. YÖNETİMİN TUDOR VE EKİBİNİ Bİ DAHA SORGULAMASI LAZIM DİYORUM……………..

Tudor  Anadolunun takımlarına karşı gösterdiği hırçın ve asi futbolu İstanbul takımlarına karşı gösteremediği için  oyun içi müdahalelerde ve taktiksel açıdan yaptığı değişikliklerde sınıfta kaldı. Takımla ilk defa ilk 11 de başlayan Eren yerine Garry Rodrigues ile başlayıp bu haftaya kadar Türkiye de ve Avrupa da kanat organizasyonları ile gol yiyen Başakşehir e kanatlardan daha etkili hücüm yapma fırsatını elinin tersiyle itmesi gerçekten Tudor un  Taktik bilgisini sorgulamamıza neden olmuştur.


Son Güncelleme: 21.11.2017 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26