banner94

ZEKAİ GÜLŞEN’İN ARDINDAN

Geçtiğimiz gün Ekmek dağıtım aracının çarpması sonucunda, talihsiz bir trafik kazası geçirerek Hayatını kaybeden Zekai Gülşen (80) Köyünde kılınan cenaze namazının ardından Ebedi İstirahate uğurlandı.

ZEKAİ GÜLŞEN’İN ARDINDAN

Geçtiğimiz gün Ekmek dağıtım aracının çarpması sonucunda, talihsiz bir trafik kazası geçirerek Hayatını kaybeden Zekai Gülşen (80) Köyünde kılınan cenaze namazının ardından Ebedi İstirahate uğurlandı.

08 Şubat 2013 Cuma 21:05
3143 Okunma
ZEKAİ GÜLŞEN’İN ARDINDAN

Geçtiğimiz gün Ekmek dağıtım aracının çarpması sonucunda, talihsiz bir trafik kazası geçirerek Hayatını kaybeden Zekai Gülşen (80) Köyünde kılınan cenaze namazının ardından Ebedi İstirahate uğurlandı.

Acı bir kaza sonucu hayata veda eden Zekai Gülşen’in oğlu, İlçe Esnaflarından ve Soğuksu FM Yönetim Kurulu Başkanı Nizami Gülşen Babasını Soğusu Haber’e anlattı;

Nizami Gülşen’in Ağzından Babası Zekai Gülşen;

"1933 yılında Mahkeme Ağacin Köyünde dünyaya gelen Babam, Köy okulunda ilköğretimini tamamlayarak 15 yaşında dünya evine girmiş, Babam köy şartlarında yaşamını idame ettirirken Askerlik celbini alarak İstanbul Tuzlada 3 yıl Askerlik yapmış,

Babamın 5 çocuğundan 3. Çocuğuyum, babam Vatani görevini tamamlayıp geldiğinde yine köy hayatını yaşamaya devam etmiş, o yıllarda bölgemizde çeltik tarlalarının çok olmasından dolayı çeltik üğütmeciliği yapmaya başlamış, Bölgede çok tanınıp kendini ispatlamış biri olan Babam 1977 – 1981 yılları arasında Adalet Partisinden Kızılcahamam il Genel Meclis üyesi seçilerek 4 yıl bu görevde bulundu.  Görevini çok iyi yapan ve tuttuğunu koparan kişi olarak da anılırdı. Ayrıca 1989 yılında mahalli idareler seciminde Mahkemeağacin Köyü muhtarlığına seçildi 1994 yılına kadar muhtar olan köyüne hizmet verdi.

41 Yıl Önce Sağ Kolunu Kaybetti

Babam bundan 41 yıl önce de acı bir kaza geçirmişti; Köyde bulunan arkadaşlarıyla ava giden babam Tüfek kazası geçirerek sağ kolunu kaybetmişti.

Yaşamına bu halde devam eder köy hayatını çok severdi. Annemle birlikte Hayvancılık ve Tarımla uğraşır kendi mahsulümüzü üretirdi. Son Yıllarda Yazları Köyde Kışları Kızılcahamam’da kalırdı. 

Her zamanki gibi evden çıktı bir daha dönmedi

Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Babam o gün her zamanki gibi sabah namazı sonrasında Ekmek alır, havanın iyi olduğu günler köye gider, hava bozuk olduğu günlerde eve dönerdi. Yine ekmek almak için evden çıkan Babam Saat 07.00 sularında Dolunay ekmek fırınına girmiş, orada tezgahtar ve aynı köylümüz fırında şoförlük yapan Murtaza Demircan ile çay içip birde simit alarak köye gitmek için fırından çıkmış, Köyümüzde bulunan Kum ocağı servisini aramak için kaldırımda beklemeye başlamış babamdan az sonra ekmek dağıtmak için fırından çıkan Murtaza Demircan Aracına binip geri geri fırın önünden çıkmaya çalışırken kaldırımda bekleyen babamı fark edemeyerek acı bir trafik kazası sonucu babam olay yerinde hayatını kaybetmiş. Haberi Alır almaz Eşimle beraber olay yerine geldim daha babamın olduğuna inanmıyordum, ama Ekmek aracı altından çıkarılan babamdı. Soğuk kanlılığımı yitirmedim o anda ne yapacağımı da bilemiyordum, her şey kendiliğinden gelişti Allah Sabır verdi ve Babamı tabuta kendim koydum, ardından Kızılcahamam Devlet Hastanesi Morguna kaldırdık.

Babam ve bizim için çok acı bir ölüm oldu. Allah rahmet etsin.  Bizler Kader ve Kazaya inan kişileriz, bu olayın Allahtan geldiği bilincindeyiz".

Diyerek Zekai Gülşen’i bizlere Anlatan Nizami Gülşen Sözlerine şöyle devam etti;

Babamızın Cenazesi 06.02.2013 Çarşamba günü köyümüz Mahkeme Ağacin’de öğle namazından önce Mevlid-i Şerifi okutularak,  öğle namazından sonra kılınan Cenaze namazının ardından Köy mezarlığına defnedildi.

Babamız Ebedi istirahatine çekilirken; Cenazemize ve acımızı paylaşmak için gelen Başta bölge Milletvekillerimizden Emrullah İşler beye Belediye Başkanımız Coşkun Ünal Beye, Meclis Üyelerimize, Büyük Şehir Belediyesi Daire Başkanlarına, İstihbarat Dairesi Başkanı ve yöneticilerine, Teftiş kurulu Başkanı  Yunus Arıcı ve Başkan yardımcısı Ferhat Karaş beylere, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Arslanoğlu Beye,  Ostim Başkanı Orhan Aydın Beye, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Yöneticilerine, Siyasi Parti ilçe Başkanlarına ve Yöneticilerine Köy Muhtarlarımıza, Dernek Başkanlarımızı, Esnaf Arkadaşlarımıza, Köy Halkımıza, siz değerli Basın mensuplarımıza ve tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunar Allah herkesten Razı olsun” dedi.

Bizlerde www.soguksuhaber.com olarak Merhum Zekai Gülşen Amcamıza Allahtan Rahmet Ailesi ve Yakınlarına Tekrar Tekrar Başsağlığı diliyoruz.




























Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali İhsan KOÇ 2013-02-09 17:16:09

Başta oğlu Mehmet GÜLŞEN olmak üzere tüm ailesine başsağlığı ve merhuma Allah'dan rahmet dilerim.

banner89

banner83

banner26