banner94

YENİ YÖNETİM İLK DANIŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kızılcahamam ilçe Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yaptı.

YENİ YÖNETİM İLK DANIŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kızılcahamam ilçe Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yaptı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
30 Aralık 2017 Cumartesi 00:56
1390 Okunma
YENİ YÖNETİM İLK DANIŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kızılcahamam ilçe Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yaptı.
Kızılcahamam Ak Parti yeni ilçe yönetimi olarak ilk danışma meclis toplantısını 29.12.2017 Cuma günü, Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu’nda yaptı.
Ak Parti Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Ankara İl Başkan Yardımcısı Edip Balcı, Ankara İl Koordinatörü Hasan Akan, Başkan Danışmanı ve Genel Koordinatör İhsan Taşer, Kızılcahamam Belediye Meclis Üyelerinden Yusuf Şengül, Kemal Öztürk, Murtaza Güngör, İbrahim Yıldız, Songül Ergelen, Adem Emin Atakul, Fatih Oral, Durali Uygun İlçe Başkanı Süleyman Acar, Ak Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, Ak Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı ve partililer katıldı.
Toplantı, İlçe Başkanı Süleyman Acar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Devamında, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı, Parti faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ak Parti danışma meclisinde parti yöneticilerinin sunumlarına yer verilerek Seçim İşleri Başkanı Güray Altunay yapılan çalışmalardan bahsetti.
Belediye Başkanı Muhittin Güney; Belediyemiz faaliyetlerinden oluşan sunum üzerinde bilgi verdi.
Danışma meclisinde Siyasi konuşmalara geçilerek Ankara İl Başkan Yardımcıları Edip Balcı Parti içi yapılan çalışmalardan bahsetti ve son olarak Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ise genel siyasetten bahsetti ve Ak Parti Kızılcahamam ilçe Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı sona erdi.

Son Güncelleme: 30.12.2017 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM -2- 2018-01-01 23:05:13

Sözün özü, TC.nin ve hatta dünyanın RTE ve Ak Partiye ihtiyacı var. RTE ve Ak Partinin Millete (Seçmene) ihtiyacı var. A dan Z ye AK Parti teşkilat mensupları. Kamudaki Lojman, Sosyal tesis, Araç, ikram, kamu ihaleleri, belediye ihaleleri ve imar hortumlar vb. ile ve Ensar olarak bağrımıza bastığımız Muhacirleri TC. sağladığı güvenli bölgelere önce illere ilçelere yayılanlardan başlayarak gödererek vb. yapılacak tasarruflar ile elde edilecek artı bütçe ile, asgari ücretliye; İşçiye, memura, esnafa ve emeklilerine % 3-4 yerine 20-25 ver, vatandaşla(seçmen ile) uzlaş, RTE ve Ak Parti ebeden iktidarda kalsın. İslamda Müslümanlarda vatanda millette devlette Dünya Müslümanlarda/Türkleride daha iyi şartlarda ve güvende yaşamaya devam etsin İNŞALLAH.

Avatar
Veysel BAYRAM -1- 2018-01-01 23:06:06

16 yıllık RTE liderliği ve AK Parti iktidarları dönemleri gösterdi ki, İslam Vatan Millet Devlet için hizmet eden/üreten bir tek parti ve Lider i yok. *** 16 yıllık RTE liderliği ve AK Parti iktidarları dönemleri gösterdi ki, RTE ve Ak Parti iktidarları TC.yi şaha kaldırsa, Dünya süper (!) devletlerini (!) liderlerini (!), Milli şef chp ve feto vesayetcilerini, pkk, feto terörünü, dize getirse de Bu hizmetlerin dahada gelişmesi güçlenmesi için RTE ve Ak Parti ile uzlaşacak birtek siyasi parti lideri ("mhp ve liderinin bugünkü çizgisi mi? şimdilik !") yok. STK, Medya da da bu oran % 95. **** 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimleri gösterdi ki,. 7 Haziran öncesi Sözüne güvenilmez iktidar umudu olmayan muhalefet asgari üreteci 1500,00 Tl yapacağını vaad etti vatandaş (seçmen) RTE ve Ak Parti' ye rağmen TC.ni siyasetin yüz karası koalisyona mecbur etti. 1 kasım öncesi RTE Ak Parti aynı vaadi yapınca vatandaş (seçmen) TC tekrar yine RTE ve Ak Parti iktidarlarına teslim etti elhamdülillah.**

banner89

banner83

banner26