banner94

YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Kızılcahamam yeni ilçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan Göreve Başladı.

YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Kızılcahamam yeni ilçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan Göreve Başladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Haziran 2014 Salı 22:43
1888 Okunma
YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
Kızılcahamam yeni ilçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan Göreve Başladı. 

2007 yılında Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan ve yedi yıldan buyana bu görevi sürdüren Ekrem DEMİRTAŞ veda etti.

Ekrem Demirtaş’tan boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ise Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğretim ve Eğitim bölümlerinden sorumlu Şube Müdürü olarak görev yapan Burhan Aycan atandı. Ataması yapılan Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürü yeni görevine önceki gün başladı.

Müdüre hayırlı olsun ziyaretleri ’de devam ediyor. İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şube Başkanı Arslan Koca ve yönetim kurulu İlçe Milli Eğitim Müdürünü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Burhan Aycan Kim;?

 

1966 yılında Bolu Gerede Mukamlar Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Mukamlar İlkokulunda, Orta Okulu Ankara Keçiören Etlik Orta Okulunda, Lise Öğretimini 1982 yılında Ankara Keçiören Etlik Lisesi Fen Kolundan mezun olarak tamamladı. Aynı yıl Eğitim - Öğretime Konya Selçuk Üniversitesinde başladı ve 1987 yılında İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

13 Ekim 1987 tarihinde Ankara Kalecik İmam Hatip Lisesinde öğretmen olarak göreve başladı.1987-1990 yıllarında Kalecik İmam Hatip Lisesinde, Kalecik Lisesinde, Cumhuriyet ilköğretim okulunda görevlerde bulunduktan sonra, 4 Ocak 1990 tarihinde Ankara Keçiören Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesine öğretmen olarak atandı. 1994 yılına kadar Öğretmenlik ve Müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1994 yılında Yurt dışına gitmek üzere Öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı görevinden ayrıldı.

1995 yılında göreve tekrar döndü ve aynı okulda 2005 yılına kadar öğretmenlik ve Müdür yardımcılığı görevini yaptıktan sonra, Ankara Keçiören Etlik Lisesinde ve Ankara Pursaklar Azmi Ertuğrul ilköğretim okulunda Müdür Baş Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2007 yılında Ankara Keçiören Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesinde Müdür olarak göreve başladı, 2010 yılında Keçiören Kalaba Anadolu Lisesi Müdür vekilliği ve aynı zamanda Keçiören Yeşiltepe ilköğretim okulu Kurucu Müdürlüğü yaptı.

            14 Ocak 2011 tarihinde; Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğretim Kurumları bölümlerinden sorumlu Şube Müdürü olarak görevlendirildi.  Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde; Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü, Hukuk Mevzuat, İnceleme Soruşturma Şube Müdürlüğü, Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Şube Müdürlüğü,  İletişim Merkezi Destek Bürosu Şube Müdürlüğü, Eğitim Öğretim (Temel Eğitim, Orta Öğretim, Mesleki ve Teknik Eğitim, Hayat Boyu Öğrenme) Şube Müdürlüğü, Strateji ve Ar Ge Birimlerinde sorumlu Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2006 yılında Uzman Öğretmen oldu.

Denetim Sistem ve Rehberlik Hizmetleri ile Özel Öğretim Kurumları konularında yapılan çalıştaylar yanında birçok Seminer ve Kurslara katılmıştır.

11 Haziran 2014 tarihine kadar Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Burhan AYCAN, 11 Haziran 2014 tarihi itibar ile Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamıştır.

            İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Evli ve iki çocuk babasıdır.


Son Güncelleme: 19.06.2014 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26