banner94

YENİ BİRLİK ENCÜMENLERİ YİNE AYNI

Kızılcahamam köylere hizmet götürme birliği genel kurulu Asya Termal tesislerinde yapıldı.

YENİ BİRLİK ENCÜMENLERİ YİNE AYNI

Kızılcahamam köylere hizmet götürme birliği genel kurulu Asya Termal tesislerinde yapıldı.

26 Nisan 2012 Perşembe 17:06
1861 Okunma
YENİ BİRLİK ENCÜMENLERİ YİNE AYNI

   Kızılcahamam köylere hizmet götürme birliği genel kurulu Asya Termal tesislerinde yapıldı.

 

Toplantıya Kızılcahamam kaymakamı Mustafa Çit, il genel üyeleri Mustafa Keleş, Erdoğan Yıldırım, birlik encümenleri, Özel İdare Müdürü Süleyman Üncü ve köy muhtarları katıldı.

 

Toplantıda açılış konuşmasını yapan ilçe kaymakamı Mustafa Çit “ Birlik çalışmaları hakkında muhtarlara bilgi verdi. Çit; konuşmasında şunları söyledi. Köylere hizmet götürme birliği ve Özel idaremizle birlikte sürdürdüğümüz çalışmaların çok verimli geçtiği bir dönemden çıktık 2011 yılında çok gayretli çalışmalar sonucu ciddi yatırımlar yaptık, 2012 yılının da planını gerçekleştirip sunum şeklinde hazırladık” dedi.

 

Ardından 2011 yılı yapılan işler ve 2012 yılı özel idare ve Köydes yatırımları slayt gösterisi eşliğinde Birlik Başkanı Mustafa Çit tarafından anlatıldı.

Genel kurul toplantısında Özel İdare Müdürü Süleyman Üncü tarafından 2011 yılı kesin hesap ibrazı yapıldı.

Genel kurulun divan başkanlığını ise Kır Köy Köyü Muhtarı Mustafa Kadercan yaptı. Daha sonra Birlik encümenliğine aday olan muhtarlardan listeler toplanarak Kurumcu Köyü Muhtarı Şerafettin Üçpınar, Akdoğan Köyü Muhtarı Hayrun Özdemir, Bayır köyü Muhtarı Murat Gümüşsoy adaylığını açıkladı. 103 birlik üyesinden 91 üyenin katıldığı genel kurulda 48 oy Kurumcu köyü Muhtarı Şerafettin Üçpınar, yine eşit oy ile 48 oy Akdoğan Muhtarı Hayrun Özdemir alarak birlik encümenliğine seçildi Bayır muhtarı Murat Gümüşsoy ise beklenilenden yüksek bir oy aldı ama rakiplerini geçemeyerek 41 oy aldı.

 

Adaylar teşekkür konuşmalarını yaparak  genel kurul öğle yemeğinden sonra son buldu.

 

Kızılcahamam Kaymakamlığı 2012 yılı Köylere hizmet götürme birliği yeni encümenleri

Eşit oy ile Kurumcu Köyü Muhtarı Şerafettin Üçpınar, Akdoğan Köyü Muhtarı Hayrun Özdemir oldu.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yabanabat Kızılcahamamlılar Derneği 2012-04-30 13:57:42

Birlik Encümenliğine yeniden seçilen Akdoğan Köyü Muhtarı Hayrun Özdemir ve Kurumcu Köyü Muhtarı Şerafettin Üçpınar ile yüksek oranda oy alan ancak seçilemeyen Bayır Köyü Muhtarı Murat Gümüşsoy’u tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

banner89

banner83

banner26