banner94

YENİ BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ.

"Sevgili Hemşehrilerim, Saygıdeğer Kızılcahamamlılar;

YENİ BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ.

"Sevgili Hemşehrilerim, Saygıdeğer Kızılcahamamlılar;

uğur demirbaş
uğur demirbaş
01 Nisan 2019 Pazartesi 15:16
1171 Okunma
YENİ BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Adayı olan Süleyman Acar seçimi kazanarak Kızılcahamam Belediye Başkanı oldu. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanı seçilmesi sebebiyle bir teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Acar mesajında;

"Sevgili Hemşehrilerim, Saygıdeğer Kızılcahamamlılar;

Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle çıkmış olduğumuz adaylık sürecini, çok şükür ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşamadan bitirmiş olmanın memnuniyetini yaşıyoruz.

Bu süreçte canla başla çalışan diğer aday arkadaşlarımıza da takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Değerli halkımıza hizmet yolunda, yine halkın takdiri ve teveccühü sayesinde % 60.19 gibi gurur verici bir rakam ile ilçemiz belediye başkanlığına seçilmiş bulunuyoruz.

Yine aynı şekilde ilçemiz genelinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için % 69.17 gibi oldukça yüksek bir oy oranını yakalayarak ülke genelinin çok üzerinde bir yerde bulunuyoruz.

Saygıdeğer Hemşehrilerim; şahsım ve ekibime göstermiş olduğunuz bu yüksek ilgi, destek ve yürekten dualarınız için minnet ve şükran duygularımı sizlerle paylaşmaktan bahtiyarlık duyuyorum. Rabbim hepinizden razı olsun inşallah.

Bundan sonraki görev süremiz içinde de aynı destek ve dualarınızı bizden esirgemeyeceğiniz düşüncesi ile;

Hepinize selam, saygı ve muhabbetler teşekkür eder, nice huzurlu ve mutlu günlerde sevgili Kızılcahamam'ımızın gelişmesi ve güzelleşmesi için bir ve beraber olacağımızı ümit ediyorum.

Rabbim, güç, güven ve şevkimizi kıracak olumsuzluklardan uzak durma basiret ve feraseti versin inşallah.

Sizlerin dua, destek ve eleştirilerinizle daha nice güzel günleri beraber idrak etmek ümit ve duasıyla;

Allaha emanet olunuz…" dedi.

Başkanlığa Seçilen yeni Başkan Süleyman acar için tasarlanan Kızılcahamam Belediyesi Web Sitesi ve sosyal medya hesapları'da Süleyman acar için değiştirildi.

Son Güncelleme: 01.04.2019 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26